Изнасилиха Пацо от Гълъбово

1

Пацо, който стана известен с участието си в “Биг брадър”, е бил изнасилен в дискотеката в родния си град, издадоха наши източници.

Селският тарикат работи като ди джей и преди седмица подразнил група мутри, които се забавлявали в заведението. Пацо пускал постоянно поздрави на свои аверчта, което ядосало якичките бизнесмени. Свидетели разправят, че те свалили “брадъра” от диджейския пулт иси поприказвали надълго с него в офиса на дискотеката. Впоследствие го откарали с колата си нанякъде. Пацо не се появил на работа през следващите няколко дена като отказвал да разкаже какво му се е случило. Само пред най-близките си признал, че е бил изнасилен от мутрите.

Той отказал да подаде жалба в полицията, тъй като се страхувал от отмъщение.

Селянинът от Гълъбово преди време бе пребит от Найден, припомнят паметливи хора. Изглежда никак не му върви на Панайот, който остана в историята и с това, че успя да свали Пеньо в “Биг брадър”.

kliuki.ne

Сподели с приятел

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>