Home Тайни и загадки Какво разказал американския астронавт Едгар Мичел

Какво разказал американския астронавт Едгар Мичел

464

Извънземните съществуват. Те много пъти са посещавали нашата планета, за това знае космическата агенция , специалните служби, военните и едва ли не всички влиятелни политици, но информацията се държи в тайна, считайки я за опасна. Това са думи не на поредния сам отен фермер ,който е заявил,че е бил похитен от извънземни ,и не кой да е увлякал се самоук уфолог.Такива заявления в ефира на британската радиостанция  направил Едгар Мичел – един от най известните американски астронавти и учени . Той бил в състава на експедицията  „Аполон-14“ през 1969 г, кацнал на Луната. Заедно с

Алън Шепард

9 час ходили  по нейната повърхност – това е своеобразен рекорд. Мичел  написал десетки  работи  по астрофизика. А за извънземните говорел напълно сериозно.

Извънземните съществуват , ии са влезли в контакт с хората. Такова заявление направил американския астронавт   заявление американския астронавт Едгар Мичел. НАСА побързала да  нарече заявлението на своя бивш астронавт измислица.

„Те действително много приличат  на това,което се изобразява в киното. Не високи, слаби, с големи очи и глава. Технологически те са значително по развити от нас. А ко те искаха отдавна  да ни унищожат отдавна да са го направели.Правителството крие всичко това вече 60 години. Но аз това го знам, аз бях свързан с военните, и с  разузнаването. Скоро ще стане много интересно.“, – предсказва Едгар Мичел.

Журналисти след това интервю на Мичел веднага се свързали с британски уфолози  . Тяхната реакция била предсказуема : „Това е истинска сензация ! Доктор Мичел  – е  знаменит учен , астронавт, доктор  на науките, герой  на Америка, и ако говори за такива неща  – значи, трябва да се вслушаме!“ Между другото , айро космическата агенция на САЩ се отнесла скептично относно заявленията на Мичел Ето и цитат от изявлението на  НАСА: „ние не се занимавам с търсена на НЛО и не  участваме в какви да е теоретически заговори  по повод с извънземните . Доктор Мичел –е  велик  американец, но  неговото мнение по повод за извънземните ние не споделяме“.

Теория за това  , че  правителствата крият за посещения на Земята от извънземни се появила отдавна.  Всеки странен обект в нощното небе веднага се възприема за летяща чиния от далечна галактика.А кадрите ,които американските хирурзи и военни правят  на скрит извънземен , ,който бил намерен Ню-Мексико след разбиване на космическия кораб  потелевизията вече десетки години не е доказана ,дали записа е направен или е истински.