Аврил Лавин с „размазано лице“ след скандал

Канадската певица потвърди, че е станала жертва на непровокирана атака от страна на петима души. Според NME разправата вероятно е провокирана от спор, в който певицата е влязла по-рано с жена в холивудския хотел „Рузвелт“ в ранните неделни часове (6 ноември). По това време Лавин е била със своя приятел – риалити звездата Броуди Дженър. След сбиването певицата е останала с насинено око, кървящ нос, синини, драскотини, отскубната коса и множество други леки наранявания.

В съобщение на своя официален Twitter акаунт Аврил отрича да е започнала или провокирала сбиването. Певицата твърди, че e била нападната миналата нощ от петима неизвестни похитители буквално от нищото. По думите на звездата след сбиването „лицето й е размазано.“

Лавин не за първи път стават жертва на насилие тази година. През август тя бе нападната от своя фенка по време на концерт в Бразилия, тогава жената се качи на сцената и сграбчи певицата или вероятно се опита да я прегърне, като без малко не я събори. За щастие, тогава гардовете мигновенно изведоха напористата почитателка зад кулисите.

Аврил Лавин през март тази година издаде четвъртия си самостоятелен студиен албум „Goodybe Lullaby“. Това се случи след дълго прекъсване, тавата е наследник на излезлия през 2007г. – „The Best Damn Thing“.

 

Сподели с приятел

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *