Банкерът Цветан Василев награди Горан Брегович

Председателят на Надзорния съвет на Корпоративна търговска банка Цветан Василев връчи наградата за „Принос в развитието на балканската музика“ на Горан Брегович по време на Балканските музикални награди на телевизия „Балканика“ в София.
Банкерът сподели: „Това е най-специалната награда, която връчвам. И не за друго, а защото я давам на човека, който замени омразата с любовта в своите песни. Горане, да си жив и здрав!“
Корпоративна търговска банка бе генерален споснор на вторите Балкански музикални награди на телевизия „Балканика“, които се състояха на 04 юни на пл. Батенберг в столицата. Водещи на церемонията бяха Даниела Янков, Йоана Драгнева и Камен Воденичаров. Румънската поп сензация Инна бе удостоена с три приза – „Най-добра песен“, „Най-добра балканска певица“ и „Световен музикален пробив“.
Сред мъжете най-големият победител беше Сердар Ортач от Турция. Статуетки получиха и турците от “Манга” – за най-добра група, за най-харесван видеоклип (Love in Brazil на румънката Андреа Баника) и за “Балкански проект на 2010” (дуета на сънародничката ни Теодора и гърка Гьоргос Гианиас “За теб живея”).

Сподели с приятел

    Едно мнение за “Банкерът Цветан Василев награди Горан Брегович”

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *