Джъстин Тимбърлейк се възхищава на героя си от „Дилъри на време“

Миналата седмица беше световната премиера на най-новия филм с актьора и певец, Джъстин Тимбърлейк. Репортери на Belfast Telegraph успяха да зададат няколко въпроса на звездата непосредствено след церемонията по представяне на кино продукцията. 30-годишният Тимбърлейк сподели, че е минал през специални тренировки по бягане , за да изиграе ролята си във фуристичния трилър „Дилъри на време“. Джей Ти подметна шеговито, че никога досега не е бягал толкова много , колкото по време на снимките. Героят му Уил Салас се изправя в битка за живота си след като един ден се събужда и разбира, че му остават само 23 часа живот. Продуцент и сценарист на лентата е Андрю Никъл, който е известен с филмите „Терминалът“, „Шоуто на Труман“, „Симон“ и „Гатака“.
„За да пресъздам максимално реалистично образа на Уил трябваше да изкарам дълги тренировки по бягане, за да бъда по-издръжлив. Във филам има една сцена в която трябва да настигна пътуващ влак“ продължава Тимбърлейк. Въпреки изказването актьорът казва че се е чувствал отлично по време на дългите часове, прекарани в работа. Тимбърс споделя че изпитва възхищение към героя, в който се првеъплъщава. „Той е много смел“.
В „Дилъри на време“ участва Аманда Сейфрид, която някои ще познаят от филмитe “ Писма до Джулия“ и „Червената шапчица” (Red Riding Hood). Сюжетът на филма отвежда в бъдещето, където времето е пари в буквален смисъл. В този живот зрителя се запознава с Уил Салас, който живее с майка си (Олиеия Уайлд) в крайна бедност. Уил спасява човек от висшата класа и поучава неговия „живителен“ часовник, който отброява оставащите дни до края на живота му. Те се оказват за повече от 100 години. С това настъпва развръзката на филма.
Премиерата на „Дилъри на време“ вече върви по българските кина и според резултатите, привлича голям интерес.

Сподели с приятел

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *