Иван и Андрей от „Междинна станция” водещи на уникално риалити

Освен водещи, Иван Христов и Андрей Арнаудов са и продуценти на най-мащабното риалити шоу  Къртицата , което тръгва на 25 март в ефира на TV7. В продължение на 90 дни участниците в уникалното шоу ще застанат един срещу друг и срещу самите себе си за да спечелят наградата от 250 хил. лева.

Участие в първия сезон на този формат ще вземат български звезди, сред които са Азис,  Николета Лозанова и Деян Донков. Заедно с избрани на кастинг обикновени хора, те ще изживеят най-голямото приключение, като трябва да се справят с различни физически и психологически предизвикателства. От успехът на тези изпитания ще зависи развитието на действието и живота им в място пазено в дълбока тайна, наречено „Базата”. И още нещо, уникално за риалити шоу в България; То ще бъде интерактивно и в него ще участват и зрители, които ще бъдат преки участници-детективи.  Зрителите, които следят развръзката и действията на Къртицата, всяка седмица ще могат да печелят по 5 хил. лева.

Ако не искате да следите от екрана най-голямото приключение в ефира на TV7, можете да се явите на кастинг, в който реално да бъдете избран за непосредствено участие в шоуто и да се борите за голямата награда от четвърт милион лева.  Кастингите ще се проведат на 15 и 16 февруари в Бургас (хотел „Приморец“), на 17 и 18 февруари във Варна (Фестивален и конгресен център), 22 и 23 февруари в Пловдив (хотел „Лайпциг“)  и на 24 и 25 февруари в София (хотел „Принцес“).

„Селекцията на известните личности е много силна и можем да кажем, че сред тях има знаменитости, които за първи път се съгласяват да станат част от телевизионно риалити изживяване. Водим засилени преговори с няколко чужди звезди, които да се включат в проекта”. Това информираха водещите и продуценти на формата Иван и Андрей.

На специалната пресконференция по повод стартирането на проекта, изпълнителния директор на TV7 Николай Бареков съобщи:  „ Колосалните мащаби на проекта – бюджет, участници, водещите чуждестранни консултанти и паричната награда от четвърт милион лева, са красноречивото доказателство, че „Къртицата“ е №1 в сравнение с всички реализирани до момента риалити формати в България“.

Форматът е излъчван в над 40 държави по цял свят, а консултант на първия му сезон в България е един от неговите създатели – Йост Розет, който отбеляза, че „Къртицата“ е изключително успешно риалити шоу, което винаги надминава и най-смелите очаквания на зрителите, тъй като събира в себе си най-доброто от най-успешните риалити формати по света.

Изненадите в ефира на TV7 тепърва предстоят.

Сподели с приятел

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *