Младежки Академичен форум за обществена наука 2011 (АФОН 2011)

На 25 и 26 ноември в сградата на УНСС (Студентски град) ще се проведе за втора поредна година конференцията „Академичен форум за обществена наука АФОН 2011“.

Тази конференция е организирана с огромното финансово съдействие на фондация „Фридрих Еберт“, както и с подкрепата на Университета на национално и световно стопанство.

Инициативата стартира миналата година, и е по предложение на група преподаватели от УНСС. Темата, по която е работено през 2010 година е „Глобализация и криза: социално-икономически проекции и предизвикателства“. Организаторите и участниците преценяват първия АФОН от 2010 като повече от успешен и по тази причина инициативата продължава.

Темата на Академичния форум тази година ще бъде „Избори по време на криза“. Очаква се събитието да бъде посетено от широк кръг хора, сред които представители на политиката, управлението, бизнеса, докторанти и студенти

Преподавателите, които стоят зад АФОН 2011 година приканват участниците формата да не мине като скучно четене на текст или още по-скучно изчитане на презентация. Всички участници ще имат 15 минути, за да представят своите тематични и проблемни акценти, академични и информационни източници, авторско моделиране и анализ, по един модерен и атрактивен начин.

Източник и снимка: http://www.academic-forum.eu/afon2011.php

Сподели с приятел

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *