Новият албум на Muse излиза през октомври 2012

Музикантите от популярната британска банда Muse, свиреща модерен рок,  разкриха намеренията си да пуснат нов студиен албум, шести по ред, през октомври 2012 г. В момента момчетата са заети с работа по него, обработват готовите припеви и бръмчат с китарите.
Последният музикален проект на триото излезе през 2009 със заглавие „The Resistance“. В скорошно интервю пред Billboard.biz мениджърът на групата Антъни Адис издаде някои детайли относно работата на музикантите. „В момента те са в звукозаписното студио. Плановете ни са албуът да бъде записан в Лондон и ако имаме късмет ще бъде готов до края на октомви догодина. Момчетата са подготвили много материал. Непрекъснато пишат песни – докато са на път, преди и след изпълнения на някакъв ангажимент, почти всяка нощ прекарват творейки. Правенето на музика е много отговорна работа, никога не може да сме сигурни как ще се развият нещата. Нужни са постоянни репетиции с всички заедно и по отделно.
Muse направиха кратко турне миналото лято, на което участваха във фестивали в различни градове сред които бяха Ел Ей Райзинг, Лийдс и Рийдинг. Фронтменът на групата Мат Белами беше свел до минимум професионалните си ангажименти, за да посвети повече време на годеницата си Кейт Хъдсън и сина им Бингам, който се роди през юли 2011.

Сподели с приятел

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *