Посмъртният албум на Ейми излиза през декември

Ейми Уайнхаус и Тони Бенет

Поредният албум на британската певица Ейми Уайнхаус ще излезе само след няколко месеца, но за съжаления тя не е тук, за да го види.

Албумът ще носи името „Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures“, споделят от Woman.bg. Средствата от него ще бъдат използвани за създадената след смъртта ѝ благотворителна организация, носеща нейното име.

„Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures“ ще включва оригинални песни на Ейми, също така кавъри и дори джас парчето ѝ с Тони Бенет, което се казва „Body and Soul“.

Салаам Реми Гибс и Марк Ронсън са продуцентите, които са избрали песните за албума на покойната носителка на 5 награди Грами.

Самият баща на певицата Уайнхаус Мич споделил пред „Сън“, че 12-те песни в албума са спрели дъха му.

„Прекарах толкова много време да следя Ейми, да й се карам, че никога не съм осъзнавал какъв истински гений беше тя. Ако семейството беше усетило, че този албум не отговаря на стандартите на предишните албуми на Ейми „Frank“ и „Back To Black“, никога нямаше да се съгласим той да бъде издаден. Смятаме, че той ще отдаде почит към нейното музикално наследство“, признава още пред медията Мич Уайнхаус.

Новият албум се очаква да излезе на 5 декември като по 1 паунд от продажбата на всяко негово копие ще отиде за фондацията на Ейми Уайнхаус.

Сподели с приятел

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *