Vicmania.com с нов адаптивен дизайн

vicmaniaЕдин от най-старите портали за забавление – vicmania.com – от вчера е с нов адаптивен дизайн и ново лого. Сайтът радва посетителите си с много вицове и смешки от реалния живот вече близо 10 години, и целта му е да става все по-атрактивен и желан партньор в областта на забавленията.

Новият дизайн е съобразен с последните изисквания за изграждане на удобен и лесен за потребителите уебсайт, а новото лого отразява основната идея на сайта – да забавлява хората с най-смешните и весели вицове, разделени в много категории с цел по-приятно преглеждане на съдържанието. Vicmania.com съдържа близо 14 000 вица, като най-застъпени са вицовете за блондинки, вицовете за професионалисти, естесвено Иванчо и Марийка и други любими герои.

Обновеният сайт предлага класация на най-смешните вицове, която се определя на база гласуване на потребителите, което гарантира безпристрастността на подреждането. Заедно с това всеки любител на кратките смешни истории ще може да види кои са най-новите, най-четените и най-коментираните вицове.

Като отдавнашни почитатели на сайта, пожелаваме на създателите му още много години успешно създаване на добро настроение на потребителите, и дано виждаме все повече усмихнати хора около нас.

Сподели с приятел

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *