Нови данни за Бермудския Триъгълник

0
23

По протежение на цялата човешка история ,човечеството се е омагьосвало от свръхестественото (пара нормалните) явления за вярващите хора,и раздразнението на скептиците..В новите серии на филма “Свръхестествените сили и явления” са използвани уникални архивни материали , интервю със учени и свидетелства на очевидци, позволящи да се преоткрият тайните на загадъчния феномен и популярни митове , вълнуващи въображението на съвременните хора.
Бермудския Триъгълник -особена зона в Световния океан, над която тегне проклятие ! Това е едно от най удивителните и зловещи места на нашата планета . Тук безследно изчезват кораби, самолети, хора. “Върхът” на този триъгълник- Бермудските острови, Майами (САЩ) и Сан Хуан (Пуерто-Рико). Случаи на тайнствени изчезвания в този район тревожат ума на хората още през шестдесетте години на двадесети век века.Най известното и и загадъчно от тях е – пропадането на цяла ескадрила американски военни самолети .

Днес 60 години по късно се правят нови разкрития,породили причините за тези аномални изчезвания.Посредством нови технологии учени  и следователи ,се стремят да разгадаят този пъзел.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук