Дженифър Лопес се опитва да заличи напълно Марк Антъни

След раздялата си с Марк Антъни през юли, певицата е решила да се отърве от всички бижута, които е получила като подарък от вече бившия си съпруг, предлагайки ги за продажба. Още след официалното оповестяване на новината за края на брака им Дженифър сподели, че иска да продължи живота си по друг начин и очевидно не чувства необходимост да задържи скъпите украшения, напомнящи й за времето, прекарано с певеца. Пред Chicago Sun-Times латинодивата също така споделя, че мисли да разкара и всички дрехи, които е получила като подарък. Като причини за краха в отношенията им се изтъкват сциентоложките убеждения на Лопес, изневери от страна на Антъни, както и властният характер на певеца.

Заличаването на Марк Антъни от живота на 42-годишната певица включва и цялостен ремонт на жилището в Маями, което двамата споделяха от 2004г. насам, както и премахване на всички общи снимки на двойката от къщата, с изключение тези, които се намират в спалните на 3-годишните близнаци Ема и Макс. Явно когато звездата оставя нещо зад гърба си, го зачерква напълно от живота си, макар в случая да е невъзможно, тъй като двамата имат две прекрасни деца, за които в съда се разрази същинска война за попечителство.

Актрисата и певица в момента има връзка с танцьора Каспър Смарт. Бракът й с Марк Антъни обаче не бе първи за нея, тъй като през 1997г. тя мина под венчилото с келнера Ожани Ноа, след това се омъжи за танцьора Крис Джъд. Небеизвестни са и забежките й с Бен Афлек и рапърът P. Diddy. Говори се, че след края на всичките си връзки, Дженифър се разделя с подаръците от бившите си партньори.

Сподели с приятел

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *