Отново ще разследват причините около смъртта на легендарната актриса Натали Ууд

0
26

Случаят със смъртта на актрисата Натали Ууд ще бъде отворен пак и  разследването подновено, съобщи пред медии областният шериф на Лос Анжелис в четвъртък. Новината шокира обществеността и провокира въпроса защо сега, 30 години по-късно. От службата за опазване на реда разкриха, че разследването по случая се подновява, защото е получен сигнал за нова информация, чиято достоверност подлежи на проверка.
Детективите от отдел „Убийства “ са установили контакт с хора, които твърдят, че знаят неразкрити детайли около удавянето на Натали Ууд през 1981г. „Законите на страната изискват специално внимание на подобни сигнали“ бяха думите на шерифа. Очаква се днес да бъде изнесена официална пресконференция, която да даде повече светлина по случая с кинозвездата.
Натали Ууд умира от удавяне на 29 ноември 1981 г, на 43-годишна възраст. Снимала се в над 50 филма, най-известни от които са „Уестсайдска история“ и „Бунтовник без кауза“.
В деня на трагичния инцидент Ууд заминава на пътешествие с яхта със съпруга си Робърт Уогнер и актьора Кристофър Уолкън, с когото си партнира във филма „Brainstorm“. Докладът от съдебната експертиза показва, че непосредствено преди да настъпи смъртта звездата е консумирала няколко чаши вино. Официалната теория е, че Ууд е искала да напусне яхтата и се е опитала да развърже малка гумена лодка, но се подхлъзва и пада във водата. Звездата никога не е крила, че изпитва непреодолим страх от водата.
Говори се, че Робърт Уогнер е бил любовта на живота й. Венчаят се на 28 декември 1957 г, но връзката им приключва с развод. През 1962 г двамата пак се женят , за да се разведат за втори път няколко години по-късно. През 1969 г актрисата сключва брак с Ричард Грегсън, който е продуцент по професия. От него има дъщеря Наташа. И този брак приключва с развод скогато Натали го хваща в изневяра. През 1972 г тя се жени за Уогнър за трети път. Този път бракът им продължава буквано „докато смъртта ни раздели“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук