Сидеров си иска старата субсидия

Лидерът на „Атака“ е в готовност да започне постоянен протест пред Министерски съвет заради орязването на партийната субсидия. Затягането на финансовия кран вече даде първата жертва в лицето на елиминирания вестник „Атака“, а под въпрос и е съществуването на наскоро появилата се телевизия „Алфа“, която предоставя трибуна на Сидеров, представящ я за „първата независима българска медия“.
Партийният лидер подозира, че зад тази патова ситуация стои поредният нечестен ход от страна на управляващата партия, целяща да унищожи опозицията, крепяща се на минимума от десет души.
Сидеров прикани Премиера да възвърне полагащите се субсидии на партията, които понастоящем са присвоени от ГЕРБ. Той заяви, че на всеки три месеца управляващата партия прибира 50 000 лева само от един екс-атакист, преминал в лагера на Борисов.
Волен Сидеров не пропусна да напомни на обществото, че България все повече заприличва на банановите републики, предвождани от латиноамерикански генерал, а изборите, които предстоят да се проведат през 2013 г., ще бъдат медийно и финансово предопределени, ако не бъдат предприети спешни мерки.

Сподели с приятел

    2 мнения за “Сидеров си иска старата субсидия”

    1. Крайно време е тези партийни субсидии да бъдат спрени или най малкото ограничени до минимум.Това е само едно харчене на луди пари ,единствено натоварващ всеки българин данъкоплатец.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *