Цеца заработи като за година с хонорара за сватбата на звезда от Манчестър Сити

Най-обсъжданата тема в сръбските медии в момента е хонорарът, който ще получи СЕСА, за да пее на предстоящата сватба на футболиста от Манчестър Сити Александър Коларов. За това каква е договорената сума има само предположения, но никой не знае с точност. Едно обаче е сигурно – тя несъмнено е шестцифрена.

Защитникът на настоящия шампион на Английската висша лига е направил всичко възможно, за да убеди кралицата на балканската музика да присъства на събитието, като многократно е вдигал мизата. Това е поредното доказателство за обичта на сърбите към най-голямата им музикална звезда, а изключителният хонорар – че ценят таланта й и са готови на всичко, за да я чуят на живо.

Коларов ще каже „Да“ на дългогодишната си приятелка на 16 юни тази година. Събитието е само два дни след рождения ден на балканската мега звезда, който тя планираше да отпразнува в чужбина. Специалната покана и горещите молби на сръбския Роберто Карлос обаче промениха намеренията на певицата.

Така СЕСА ще уважи сънародника си и неговите гости от цял свят на пищното тържество, което ще се проведе в Белград. В сръбските шоусреди упорито се носят слухове, че освен отбора на Манчестър Сити, на сватбата ще присъстват още и много сръбски и британски знаменитости.

Концертът на СЕСА е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало 21:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

Сподели с приятел

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *