Home Други Извънземните, хората и промяната на Галактиката

Извънземните, хората и промяната на Галактиката

473

Има древна раса от същества, наричана „Древните”. Наименованието не е интересно, но именно така ги наричали. Това е същата раса, която в сериалът Stargate e наричана „Древните”. Тези момчета са дошли на Земята още преди появата на хората. Може би те са и създали играта. Тя включва, като че ли, твърде големи подземни градове и мрежата от звездни порти, които се намират не само на Земята, а се стелят, в крайна сметка, из цялата галактика

Съвременната мрежа от звездни порти не изисква никакво време за пътешествие. Преминавайки през пространственно-времевия тунел, вие не чувствувате този опит. Във вас няма визуализация или кинетично усещане за пътешествие в друг измерение. Вие буквално излизате от пункт А и веднага попадате в пункт Б. Също така те са разработили такива лупинги, че вие можете да носите със себе си материя. И не само жива.

На Марс има твърде древно човешко население. От Хенри ние разбрахме, че „персоналът” на Марс наброява 240 000 души. От тях само 10 000 души са родени на Земята.

Ръстът на анунаките е около 4,5 м. Те са облечени в червено-черни доспехи със златисти филиграни. Те носят маски и не позволяват да се видят лицата им.

Явява ли се Галактиката разумно свръхсъщество, естествено програмиращо живота навсякъде и при всякаква възможност?

Довежда ли разумното програмиране до човешки живот, формиращ се върху всички пригодни планети?

И значи ли това, че извънземните изглеждат не чак толкова различни?

Намираме ли се вече на най-високото равнище, което могат да достигнат човешките същества?

Или сега преминаваме през следващия програмиран еволюционен скок в историята на човечеството на Земята?

Какво ще стане с нас след такова еволюционно напредване? Съществуват ли признаци, че това напредване се случва сега?

Ако наблюдаваме, че точно сега се случва масова разумно програмирана еволюция, дали не затова много други човешки раси сега ни посещават в такъв масов мащаб, за да помогнат в превеждането ни през това важно време?