Home Здраве Каква е истината за базалните зъбни импланти?

Каква е истината за базалните зъбни импланти?

2475
зъбни импланти

Сигурно сте слушали истории, че базалните зъбни импланти, могат да доведат до инфекции и усложнения. Истината е, че всеки, който се е възползвал от услугите на базалната имплантология, знае че рискът от отхвърляне на имплантите е минимален и външното тяло се приема чудесно от организма и кореспондира добре със здравите зъби. Разбира се, в тази статия ще напишем и още неща по темата.

Преди години базалните зъбни импланти дойдоха в България и направиха истински фурор. Един от първите центрове по базална имплантология отвори врати и представи възможността за зъбно възстановяване на сайта си http://swissimplants.eu, където са публикувани подробни статии относно оперативния метод, цената и резултата от оздравителната процедура.

Защо да избера базалните зъбни импланти?

Има ред причини, поради които да се спрете на базални зъбни импланти, но ние ще споделим само основните от тях. По този начин ще можете да прецените, дали си заслужава инвестицията в този вид лечение или ще предпочетете комерсиалните стоматологични методи.

  • Базалните импланти се поставят в твърдата зъбна кост – бързо и лесно;
  • Не е нужно да чакате заздравяване на раната, след изваждане на болни зъби;
  • BOI имплантите са готови за незабавно натоварване и дъвчене;
  • Подходящи са за диабетици, пушачи и пациенти са пародонтоза;
  • Лечението с базални импланти може да премине за по-малко от пет дни;
  • Базалните импланти се понасят лесно и безпроблемно от организма;
  • Цената на лечението е много по-ниска, от това с конвенционалните импланти;

Разбира се, този списък с положителни качества на базалните зъбни импланти, може да бъде продължен. Въпреки това ние ви запознахме с основните им плюсове, така че последната дума е ваша. Ако искате да спестите пари, и да имате красиви зъби, то не се колебайте да посетите някой от центровете по базална имплантология във вашия град.

В заключение

От това, което написахме става ясно, че лечението с базални зъбни импланти, е един чудесен начин за възстановяване на липсващи зъби. Цената е поносима, а методът не крие никакви рискове за пациентите. Но, за да не бъдем голословни, е добре да се консултирате със специалист, който ще потвърди нашите думи и ще ви даде картбланш да действате.