Home Други Новото измерение на часовниците: Защо да изберем Citizen?

Новото измерение на часовниците: Защо да изберем Citizen?

143
часовник Ситизен

Спортни или официални, модерни и актуални. Часовници Citizen въплъщават в себе си всичко, което търси съвременният човек в подобно приспособление. Това е една от най-добрите инвестиции, които може да направите днес, а за да разберете защо, останете с нас до края.

Малко лукс и много любов

Да притежаваме скъпи и луксозни вещи се оказва следващата крачка към смислено ежедневие. Да пръскаме често малки суми за продукти, които ще си останат в забвение, не е опция за модерния човек. Той все по-добре знае какво иска и все по-лесно намира начини да го постигне. Вие можете ли?!

Ако започнем да изброяваме впечатляващите характеристика на часовници Citizen трудно ще се съберем в една-две страници. Години упорити разработки и иновативни технологии са довели да сътворяването на малкото чудо, чието присъствие на китката ни определено ни кара да се чувстваме горди. Насладете се на малко параметри:

  • Соларен механизъм;
  • 10 месеца резервна мощност на батерията;
  • Вечен календар;
  • Радио сверяване;
  • Антимагнетичност;
  • Водоустойчивост;
  • Стомана, камъни сваровски, сапфир и много други изкушаващи материали, прецизно вложени с мярка в изработката на едни от най-красивите часовници;

Възникване на марката

За да проследим историята на впечатляващите аксесоари, ще се наложи да се върнем към 20-те години на миналия век. В стремежа си да постигнат пословичната японска прецизност, изследователи от Shokosha полагат началото на своите открития, които в последствие ще се превърнат в основа за марката Citizen.

Много от вас веднага ще се досетят, че английският буквален превод на наименованието означава не друго, а гражданин. И за кого, ако не за модерните граждани твори едноименната компания?!

Това е препратка към масови модели, които все пак носят гордо отличаващите ги черти. Именно последните печелят сърцата на ценители, като нас и ни изкушават за следваща покупка.

Мисията за създаване на аксесоари, които да бъдат неразделна част от нашия живот, явно се оказва повече от успешна. Новото поколение часовници изпъкват със своя минималистичен дизайн, от който обаче луксът и красотата не могат да избягат. Практичността тук заема водеща роля и забележителните часовници неусетно се превръщат в наш верен спътник не само по време на работа, а и в свободните ни дни.

Функционалността и удобството не могат да ни оставят безразлични към стремежа на Citizen да останем истински впечатлени.

Независимо дали искате да зарадвате себе си, но също любим мъж или жена, https://timer.bg са готови да ви предложат наистина изгодни цени и неустоими модели, които ще говорят сами за себе си дълго след направената покупка.