Home Други България става домакин на “Miss & Mr. Grand Sea Universe”

България става домакин на “Miss & Mr. Grand Sea Universe”

372

От 22 до 28 юни България ще се превърне в сцена на един от най-престижните конкурси за красота в света – „Miss & Mr. Grand Sea Universe“. Пловдив и София ще си поделят домакинството на участници от над 30 държави, които ще пристигнат от няколко континента. За първи път в историята на конкурса той ще се проведе на територията на Европа.

Този конкурс е най-мащабният и известен форум за красота в Латинска Америка. Той се организира всяка година на ротационен принцип, като домакин става страната, която представляла победителят. България спечели домакинството след като нашето момиче, Мина Попова, обра титлите на световния конкурс по красота “Miss & Mr. Planet Universe 2014”, който се проведе в Перу. Тя си тръгна от там с почетната корона и ленти от “Мис Планет Вселена 2014”, “Топ модел на Планетата” и “Най-перфектно лице”.

Три възрастови категории – деца, юноши и мъже и жени, ще премерят сили в четири кръга. Тази година първото предизвикателство към участниците е дефиле с национални носии в центъра на град Пловдив. Представянето по бански костюми ще бъде в Аква парка на “Санкт Петербург”. На бляскавия Гранд финал в клуб “Galaxy” всеки от участниците ще демонстрира своя талант и ще дефилира с официални облекла.

Нашите представители на конкурса са: Мина Попова – “Miss Grand Sea Bulgaria ’15”, Мартин Атанасов – “Mr. Grand Sea Bulgaria ’15”, Петър Кременски – “Mr. Grand Sea Sofia”, Маргрет Аврин – “Miss Teen Grand Sea Bulgaria ‘15” и Димана Димитрова – “Miss Child Grand Sea Bulgaria ‘15”.

Сред специалните гост-изпълнители на финала на конкурса са японската музикална звезда Бейби М и Тихомир Митов, един от финалистите на „Гласът на България“.

Събитието ще се проведе под патронажа на Община Пловдив – като Европейска столица на културата за 2019 година. Лично кмета на града, инж. Иван Тотев, ще поздрави делегациите.
Miss Child Grand Sea Bulgaria (1) Miss Child Grand Sea Bulgaria (2) Miss Grand Sea Bulgaria (1) Miss Grand Sea Bulgaria (2) Miss Teen Grand Sea Bulgaria (1) Miss Teen Grand Sea Bulgaria (2) Mr.Grand Sea Bulgaria (1) Mr.Grand Sea Bulgaria (2) Mr.Sofia Grand Sea Bulgaria (1) Mr.Sofia Grand Sea Bulgaria (2)