Home Други Да се превърнеш в Джесика Рабит

Да се превърнеш в Джесика Рабит

391

Всичко започва с отчаяната мания на една жена да заприлича на най-сексапилната анимационна героиня Джесика Рабит, съпругата на заека Роджър – пищни форми, буйна огнена носа и плътни устни, най-вече устните.

22-годишната Кристина Рей е убедена, че нейните прекалено малки и тънки устни я правят непривлекателна, за това тя решава да ги моделира по подобие на тези на нейната любима анимационна героиня.

Каква е цената на това – 100 инжекции със силикон и близо 4000 британски лири.

Тя признава, че вече е пристрастена към процедурите и нищо не би могло да я спре да се подложи на още няколко, въпреки че всяка една от тях струва 40 британски лири и е „изключително болезнена“.

Младата рускиня слага първата „доза“ от импланта, когато е на 17 години и дори сега 5 години по-късно продължава със силиконовите интервенции на всеки два-три месеца, тъй като иска по-екстремни устни: „Обожавам огромните и плътни устни на Джесика“. В училище Кристина е била обект на подигравки от страна на своите съученици, които са я наричали „грозна“, не конкретно заради устните, но тя е била убедена, че големите устни ще я направят по-красива. Сега тя е далеч по-уверена в себе си, въпреки подмятанията, и се радва на вниманието на хората, които много често искат да я снимат с мобилните си телефони.

Дали огромните устни и причиняват някакъв дискомфорт в ежедневието?

Рей твърди, че се храни, целува и говори по същия начин, както и преди болезнените процедури. За своето странно преобразяване тя получава подкрепата и на своето семейство, което никак не е странно като се има предвид, че в Русия рекламите за подобни манипулации се въртят нонстоп по телевизията.

Кристина Рей е толкова доволна от своята промяна, че обмисля да стигне по-далеч в бъдеще: „Когато имам възможност мисля да увелича гърдите си от чашка С на два пъти D, промяна на формата на носа, а също така искам да направя ушите си заострени като на елф. Хубаво е да бъдем различни“.