Home Други Дамските часовници в златисто – бижуто, от което се нуждае всяка съвременна...

Дамските часовници в златисто – бижуто, от което се нуждае всяка съвременна жена

540
Дамски часовник златисто

Дамските часовници отдавна са очарователна, неразделна част от гардероба на всяка жена. Те са едновременно стилен аксесоар  и верен помощник в напрегнатото и забързано ежедневие.  Съвременните модели дамски часовници изумяват с разнообразие от цветове и форми, но едни от най-впечатляващи си остават златистите дамски ръчни часовници.

Днес съществуват едновременно няколко стилистични тенденции – от една страна се отдава голямо значение на нежните, женствени модели, издържани в класически стил, от друга страна дизайнерските решения провокират интереса на дамите с прекрасни решения, решени в спортен шик, а също така изпъкват и оригиналните версии на часовниците-бижута в стил ретро.

Сполучливи модни решения

Нежните дамските часовници с оригинален дизайн, издържани в златисто винаги ще си останат символ на лукса, богатството и просперитета. С тях ще впечатлите винаги, особено когато искате да блеснете и да се отличите от тълпата при някой по-специален повод. Тези модели могат да бъдат допълнени и от гривни, в зависимост от това колко са ярки и какъв е дизайна на гривните, с които искате да ги съчетаете.

Но естетическата стойност е само една част от нещата, на които трябва да обърнете внимание. Защото най-важното е да можете да носите часовника така, че да ви бъде удобно с него и същевременно да се комбинира с тоалетите и другите ви аксесоари хармонично и красиво.

Златист дамски часовник – съчетание с цветовете на тоалета

Златистите бижута, в това число и дизайнерските ръчни дамски часовници, ще изглеждат перфектно, в съчетание със скъпи и луксозни тъкани, издържани в цветове като черно, кафяво, зелено, синьо, бежово, бяло или бордо. Комбинацията от златист часовник и ефектна луксозна рокля или костюм в бордо е просто ослепителна, така че, ако искате да съберете погледите на останалите, непременно й се доверете.

Бизнес тоалетите и дамските часовници в златисто

Вече казахме, че златистите акценти определено повишават класата на всеки тоалет, а бизнес облеклото в никакъв случай не прави изключение. Така че, ако искате да изглеждате едновременно хармонично и все пак вашата визия да не бъде лишена от луксозно докосване, може да добавите дамски часовник в златни нюанси към вашия делови тоалет. Ако си падате по по-строгите и семпли линии на костюмите, това означава, че по отношение на ръчния часовник можете да си позволите повече волности. И обратно, колкото е по-ефектен един бизнес тоалет, без, разбира се, да излиза от рамките на стила, толкова по-изчистен трябва да бъде дамският часовник.

По отношение на формата, най-добре би било да се спрете на класическите кръгли или пък квадратни дамски ръчни часовници, защото именно тези модели могат да се използват най-успешно за допълване на всеки офис тоалет.

Комбинация на часовници и гривни

Тази тенденция е особено чувствителна в последно време и затова няма как да я пропуснем. Идеята за съчетание на часовниците с гривни е толкова популярна, че някои от дизайнерите започнаха да продават великолепни комплекти, които се състоят от луксозен часовник и ефектна гривна в същия тон. Всъщност, такъв ансамбъл ще приляга много на всяка визия, която се нуждае от по-голямо присъствие на ефектни аксесоари. Например, много от вечерните рокли в момента са издържани в съвсем семпли, класически линии и не са декорирани с някакви специални елементи. Такава рокля би изглеждала твърде скучно, ако не добавите поне едно ефектно бижу към нея. А комплект от часовник и гривна е перфектното решение!