Home Други Девет най успешни корекции на носа

Девет най успешни корекции на носа

269

Носа, може да се каже, — е най важната част от нашето лице . «Колко не ми харесва носа !» — често възкликват много от нас,стоейки пред огледалото  . А как е при  «тях »?Какво правят звездите ,ако нещо не ги устройва във тяхната външност  ? Правилно , отиват при пластически хирург ! Влияе ли  формата на кариерата на звездите ? И още как ! Любувайте се на девет  най удачни примера на успешна риноппластика.

Мерилин Монро

2

Легендарната Мерелин Монро — една от първите знаменитости  , започнала да се ползва от услугите на пластичната хирургия  . Ринопластиката — eдин от секретите  превърнал  невзрачната провинциалистка   Норма Джин в брилянтната  Мерилин. Изящната линия на нейните ноздри  станали важна част от  новия имидж на актрисата.

Скарлет Йоханесбург

1

Още съвсем млада  очарователната Скарлет Йохансон станала притежателка на доста широк нос  . След ринопластика нейните черти стават много по фини.  При което  актрисата не загубва своята индивидуалност   . Впрочем, Скарлет отрича ринопластиката  . Тя каза, че за първи път се обръща към   хирург, когато и се наложило  да се бори срещу признаци на възрастта. «Да, аз вярвам в пластична хирургия – отбеляза като Скарлет. – Аз не искам да изглежда като старата вещица и не виждам нищо смешно в това „.
Дженифър Енистън: Почти естествена красота

1

Бащата на  Дженнифър е  — грък, и към момента на полова зрялост тя била  прертежятелка  на голям «етнически » нос. Пластиката изправя ситуацията . Миналата година  Джен направила още една операция . Сега Енистън е  против пластичните операции   казва , че е променила носа си  «по лекарски показания».

Бритни Спиърс

1

Пластика на  носа на върха на полярността  е  — е несъмнен риск за имиджа . Бритни Спиърс и нейния  хирург намерили просто и оптимално решение:нейния нов нос  — копие на нейния ,но по малък по размер  . Превъзходен резултат : незабележим на пръв поглед , но много печеливш като цяло. Но за да се достигне до това един път не не  бил достатъчен,наложило се да се оперира втори път.

Patricia Kaas

1

Известност и народна любов дошла още в самото начало на кариерата на  Patricia Kaas.С неповторимия  и леко хриплив глас и проникновени песни ,компенсирали недостатъка на външността и . Не отдавна тя си направила ринопластика . Несъмнено, изящния и нос по нейни думи добавил увереност и привлекателност .

Холи Бери

1

До ринопластиката  Холи Берри била една от многото симпатични актриси  . След операцията, тя се превърна в ярка, зашеметяваща красота. Намаляване ширината на носа  — е най популярната пластична операция на звездите с афроамерикански произход.След намесата на пластичната хирургия , кариерата  на Helli Berry тръгнала във възход , и тя станала единствената оскаро носителка  момиче на  Джеймс Бонд  «Умри, но не и сега“).

Vainonen Rider

1

Този , който веднъж е видял това крехко момиче с големите очи ,едва ли ще ги забрави .Все пак, преди да стане звезда на филма «Edward scissors-hands »and« Dracula Bram Stoker », тя коригира формата на носа си . Хирурга се е постарал за нейната слава: сега  Райдър изглежда така натурална,че до този момент със сигурност не може да се предположи ,че Vainonen нещо е правила по своята външност. Много  лекари смятат, че в пластиката не трябва да се прекалява . Бившият и любовник е Джони Деп

Анджелина Джоли

1

Анжелина, чието име може да бъде преведено като «ангел » се родила красавица . Като тинейджърка тя се занимавала със фотомодел , снимала се във видео клипове.След излизане на екрана на първия и филм  «Хакери», тя решила да си направи носа по тесен  . Феновете и до сега спорят ,за това дали е правила пластична операция, което означава , че  Анжелина изглежда много натурална . Така,че ринопластиката и е била много успешна.

Джанет Джексън

1
По-младата сестра на Майкъл Джексън  тругнала по стъпките на брат си  . Тя започна доста успешна певческа кариера , както и активно да променя външните си данни . Но, за щастие, тя успява да спре навреме. Ринопластиката украсила младата певица  , макар за нейния външен вид сега може да се спори. Изящният и нос я прави да на дете а тя е на н 42 години . Приятен глас, добър репертоар и ярък  външен вид – това е рецептата за успешната  кариера на  Джанет Джаксън.