Home Други Едни от най красивите мъже на 20 век

Едни от най красивите мъже на 20 век

353

С поглед за някои мъже да се разбере: даже ако времето им е отминало , те винаги ще предизвикват възхищение. В крайна сметка славата е преходна, но стилът, чарът и сексуалността нямат давност.

Франк Синатра оглавява списъкът на стилни знаменитости от мъжки пол. Модата столетие до голяма степен се е формирала под влиянието на неговия уникален имидж. Легендарния певец и актьор не губел обаяние даже в най сложните трагични ситуации. Говори се, че Синатра е невъздържан в пушенето и алкохола свързан с мафията, но въпреки всичко, това не попречило той да бъде един от най-добрите артисти на епохата си.

Марлон Брандо – наричан първия секс символ на широкия екран. Неговата роля в филма „Трамвайна Желание“ се влюбили хиляди жени от цял свят. При това даже и признанието за неговата би сексуалност, не намалила числото неговите фенове, а неговата мързелива сексуалност станала подражание на цяло поколение подражатели.

Още един мъж с не съвсем традиционна ориентация, влюбвайки в себе си много жени и превзели неговата мъжественост не по-малко мъже – Джеймс Дийн. Когато става дума за този актьор коментарите са излишни. Изиграл само три сериозни роли до своята трагична смърт – Джеймс Дийн, един от най-красивите и обаятелни мъже в световното кино, станал жертва на страстта си към високите скорости само на 24 години. Дийн съмял да стане кумир на американската младеж през 50-те, а името му звучи в най-известните песни, напомняйки за знаменития „бунтар без причина“.

Американският актьор Робърт Редфорд се появява на широкия екран ,когато света търсел новия секс-символ кумир. Много скоро актьора станал образец на мъжката външност в Америка: загорял на слънце, светли коси, бронзова кожа и бледо-сини очи с пронизващ поглед. Всяка роля на Робърт Редфорд още веднъж убеждавал зрителите, че той е най-добрият.

Брад Пит – героят , който е много по съвременен, но приличащ на на Редфорд не само като типаж, но и по обаяние, на което е невъзможно да се устои. „Боен клуб“, „г-н и г-жа Смит“, „Meet: Джо Блек“,“Scoop“, „11 Oushena Friends,“ „Legends of the fall“ и много други филми със всеки път доказвали, че Пит е истинска супер звезда. Способен да се въплъти във всякакъв образ. Това, че е избран за най-красивата Холивудска звезда, говори само по себе си. Впрочем, Пит не веднъж е попадал на върха на класацията за най-желаните сексуални мъже на планетата.

Джони Деп. Когато Джони Деп започнал да се снима в киното, никой не му предрекъл сериозна кариера в киното. Независимо от това минало време, и Деп доказал, че е способен да играе така във всеки филм с негово участие, и да предизвиква интерес.

Jason Stаtham е бил обикновен шофьор, преди да стане известен актьор. В допълнение, той е сред първите, които доказват, че плешив мъже да бъде сексуален. Всичко, което е нужно за това, е да се запишете.

Англо-американски актьор Кари Грант е олицетворение на вечното остроумие и хладнокръвие. Роден лидер, на чийто чар е невъзможно да се устои. Грант станал образец на черната вратовръзка за мъже. В допълнение на това, той си изработил особен стил на произношение, с което не рядко се копира и парадира.

Пол Нюман. Легендарния холивудски актьор Пол Нюман е не само най-известният в историята на киното със сини очи, но и на престижно невероятно чувство за стил и характер. Въпреки факта, че актьорът може лесно да получи всяка жена на земята, той е бил известен с неговата лоялност и привързаност. Този човек не се е снимал само в киното, а е бил и успешен бизнесмен и призиви за благотворителност. Именно той е пример за начало на производството на органичнi, чисти продукти.

Любител на нецензурирани ругатни пред публиката, шотландецът Шон Конъри първоначално не е бил харесан от Иън Флеминг, като претендент за ролята на Джеймс Бонд. По-късно писателят признал сам, че е било напразно – след излизането на филма   „Доктор Ноу“ автор книгата бил дотолкова възхитен от Конъри, че  даже написал предисторията на своя супер агент с полу-шотландски – полу-швейцарски предци. Независимо  от многото скандали и неуредици, Конъри  успял да остане мъжествен и сексуален, и колкото и актьори след него да са играли ролята в агент 007, в очите на много именно той въплъщавал истинския Джеймс Бонд.

Ален Делон един от най добрите френски актьори на 20 век. Сексапилен и екзотично красив,той предизвикваше слухове и скандали – както извън екрана, така и със загадъчния си, застрашителен талант.Интересна е  неговата история. За разлика от много други, неговото детство минава много трудно. Поради липса на семейно огнище, той е принуден на няколко пъти да бъде приеман от приемни семейства. Явно поради тази причина той е принуден на 17-годишна възраст да  се запише а в армията и служи като парашутист в Индо-Китай. И може би за да изгрее и неговата щастлива звезда случайността идва на помощ. Делон се сприятелява с пробиващия по това време актьор Жан-Клод Бриали, който го кани да посети кино-фестивала в Кан през 1957 година. Благодарение на щастливата случайност и възможността му да бъде на този фестивал, визията му помага да получи няколко предложения. Като начало Делон приема роля в филм а„Quand la Femme S’en Mele”, а през 1957 играе в „Бъди красива и мълчи”.

Оттук нататък младия актьор набира скорост участвайки в много филми.Животът му не минава безоблачен, той преминава през различни семейни и професионални предизвикателства. През 1969, Делон и съпругата му се оказват в центъра на огромен скандал, когато бодигардът им е открит застрелян и захвърлен в боклукчийска кофа. Мнозина предсказват края на кариерата на Делон, но той съумява да извърти скандала в своя полза. През 1991 година Ален Делон е удостоен с наградата на „Почетния легион”. В момента Ален Делон живее сам,независимо, че през живота си е имал няколко жени.