Home За дома Лесно и практично: Да разкрасим кухнята с помощта на самозалепващи се винилови...

Лесно и практично: Да разкрасим кухнята с помощта на самозалепващи се винилови стикери

746
Украса на стените

Днес ще ви предложим някои интересни идеи за декорация на вашата кухня, с помощта на стикери. Огромното разнообразие от видове, цветове, форми и размери на практика премахва всякакви ограничения и вие може да развихрите напълно вашето въображение, прилагайки тези чудесни декорации на множество места.

За украса на стените

Виниловите стикери могат да се превърнат в страхотен акцент за кухненската стена, ако бъдат избрани правилно като големина, вид на изображението и цвят. Погрешно е да се мисли, че те могат да бъдат поставени единствено върху боядисани с боя стени.

Напротив, стикерите могат да се прилагат и върху стени, облепени с тапети, както и всякакви други варианти – пластмасови панели, дървени панели, дори и върху декоративните релефни панели, ако положите малко повече старание при залепването им. Устойчивостта им е пословична, затова, веднъж поставени, стикерите ще останат там толкова дълго, колкото пожелаете.

А ако решите да ги подмените с нови, това е супер лесно за изпълнение. Няма да останат и никакви следи.

За украса на мебелите

Мебелите в кухнята могат да заживеят втори живот с помощта на виниловите стикери. На пазара се предлагат различни модели, така че, вашият избор няма да бъде затруднен по никакъв начин.

Ако решите, че искате напълно да покриете повърхностите на вратичките на кухненските шкафчета, например, пред вас се разкриват неограничени възможности.

Необходимо е само да изберете самозалепващи се стикери с подходящ размер, тоест, да бъдат точно или малко по-големи от размерите на повърхностите, които ще декорирате. След като облепите повърхностите, вашата кухня ще изглежда като чисто нова. И при това, на съвсем разумна цена.

За украса на плочките в кухнята

Старите плочки определено могат да съсипят целия интериор във вашата кухня. Смяната им обаче е свързана с много усилия – намиране на майстори, изтърпяване на неудобството около ремонта и не на последно място – разходите, които ще направите покрай начинанието не са никак малки.

Решението е лесно – декорирайте плочките с винилови самозалепващи се стикери и те ще станат като чисто нови за нула време. Без майстори и прахоляк. Идеалното решение за всички дами, чиито мъже не разбират и не споделят страстта им да направят жилището красиво и уютно. Ще се справите отлично и сами, само опитайте!