Home Други Лидерите на пазара на акумулатори: Какво се крие зад марката и гаранция...

Лидерите на пазара на акумулатори: Какво се крие зад марката и гаранция за качество ли е

129
автоакумулатори

Животът на акумулатора е с краен срок и подмяната след него е наложителна, но качеството е сигурен знак за нашето спокойствие.

Всеки собственик на автомобил се е изправял пред въпроса какъв акумулатор да избере, какви са мотивите в полза на дадена марка и предимствата, които следват от крайното решение.

При всички случаи животът на батерията е с краен срок и след него подмяната е наложителна, но спокойствието на пътя е от първостепенно значение.

Потребителите могат да открият на сайта Dikar – всички марки акумулатори за коли, където топ производителите заемат своето престижно място, наложили се на пазара с дългогодишния си опит и отличителни характеристики на своите продукти.

  • Bosch

Германската компания предлага устройства за захранване за повечето видове возила, което за клиентите е значително улеснение. Обикновено те не изискват поддръжка през целия период на експлоатация, а това е сериозно предимство.

Тяхната сила е в това, че не губят производителността си, независимо от минусовите температури навън. При създаването им се разчита на съвременна японска технология с цел да се осигури стартиране на колата дори при крайно ниски градуси или при продължителен престой на превозното средство.

  • Varta

Акумулаторите, отново произведение в Германия, осигуряват добро ниво на енергия и дълга издръжливост. Неслучайно те са на почит и у нас, предвид месеците на влага и студен климат.

Технологията, по която се изработват, гарантира висока концентрация на мощност, здравина и устойчивост на корозия.

От почитателите на офроуда също ще чуете добри думи за тях, особено заради допълнителната им начална мощност.

  • Starline

Чешки бранд с отлично съотношение на качество и цена. Точно то прави батериите им доста търсени и предпочитани в България. Широката гама за леки, товарни и пътнически автомобили е следващият плюс за водачите им.

Отличават се с нисък саморазряд, дълъг живот, висока начална мощност и липса на необходимост от поддръжка.

  • Exide

Американската марка също разполага с разнообразие на акумулаторни батерии и се стреми да отговори на изискванията на автомобилните компании. Exide са първите, въвели Старт/Стоп системата през 2004 г., което от тогава насам ги превръща в лидери при внедряването на нови технологии при разработката на захранващите с енергия консумативи.

Известни са още с това, че се представят завидно добре, не само когато са напълно заредени, но и при частично наличие на заряд. Ако под капака ви се крие подобен екземпляр, изглежда няма от какво да се тревожите в нито една зимна сутрин.