Home Други Можете ли да вземете кредит с лошо ЦКР?

Можете ли да вземете кредит с лошо ЦКР?

504
кредит с лошо цкр

Спешно ви трябва  кредит с лошо ЦКР, но срещате отказ от банките? За съжаление този тип финансови институции не желаят да поемат допълнителни рискове. Докато вашата ЦКР регистрация е отрицателна, това няма да се промени.

Вашата кредитна история има голямо влияние върху това дали можете или не да вземете пари от банковите институции и лизинговите компании. Кредиторите я използват, за да преценят дали сте кредитоспособни и каква е вероятността да не изплатите своя заем.

Ако можете да се похвалите с  добра кредитна история, това означава, че винаги сте плащали задълженията си в срок. В този случай шансът да получите банков кредит е голям. Кредитната ви история не е никак добра? Това е защото сте пропуснали плащания или имате твърде много неизплатени дългове. И кредиторите не желаят да отпускат заеми при този сценарий, или предлагат твърде неизгодни за вас условия.

И така, как хем да получите кредит с лошо ЦКР, хем да не се обвързвате с неизгодни условия?

Най-доброто решение, ако няма от кого да поискате назаем, е да вземете бърз кредит. Но не правете това на сляпо. Бъдете внимателни с някои финансови институции, които предлагат 100% одобрение на всички. Обикновено тук има някаква уловка и тя няма да бъде във ваш интерес.

За да спите спокойно, поискайте своя кредит с лошо ЦКР от StikCredit.bg. Тук вероятността да получите кредит действително е голяма, но при съвсем прозрачни условия. Не случайно доволните клиенти на компанията непрекъснато растат.

Ако все още не сме ви убедили в това, вижте защо е добре да вземете бърз кредит от StikCredit.bg в случай на нужда:

  • Заявете желанието си за кредит онлайн само с два клика

Кандидатстването за кредит от StikCredit.bg става само онлайн и отнема буквално няколко минути. Получавате отговор дали сте одобрени на имейл или съобщение.

  • Получавате си парите веднага от някой офис на ИзиПей или по банков път

Вие решавате къде да получите исканата сума. Можете да изтеглите парите веднага чрез ИзиПей или по банков път.

  • Ако изберете кредит до заплата, спестявате от лихви първия път

Като комплимент към всички свои клиенти, StikCredit.bg ви предлага нещо наистина специално – без лихви за всеки първи кредит до заплата.

  • Получавате добри условия за кредит с лошо ЦКР

StikCredit.bg ви гласува доверие, защото използва високотехнологична система за проверка на риска. Разбира се, има някои случаи на злоупотреби, когато все пак ще ви бъде отказан кредит. Бъдете коректни и ще успеете да се справите с финансовите си затруднения или да осъществите желана покупка.

  • Обслужване на високо ниво за всеки клиент

Ако имате затруднения, не се колебайте да се свържете с експертите на StikCredit.bg. Вземете кредит тогава, когато сте напълно информирани. Да вземете кредит с лошо ЦКР може да бъде изненадващо лесно, но това не е причина да взимате заеми безразборно.

StikCredit.bg работи в интерес на коректните платци и държи на безупречната си репутация. Не случайно е сред най-добрите играчи на пазара на бързите кредити. Така че, ако се нуждаете от пари точно сега и не можете да чакате до заплата, поискайте своя бърз кредит от StikCredit.bg.