Home Други Най-богатите британци под 30

Най-богатите британци под 30

369

 Списание „Хийт“ класира най-богатите британски звезди, които не са навършили 30 години.

Мистър Хари Потър, или актьора с истинско име Даниел Радклиф, оглавява класацията за 2011 година. Неговото състояние се оценява на 51.8 млн. паунда, като през 2011 година неговото богатство се е увеличило с 6.1 млн от миналата година, когато отново беше номиниран със същия приз. Радклиф е само на 22 годишна възраст.

Подгласник или по-скоро подгласница на Радклиф е известната актриса Кийра Найтли (26 год.). Найтили, които особено много се прочу и покрай участието си в трилогията „Карибски пирати“ притежава състояние равняващо се на 30.9 млн. паунда.

Вампира от поредицата „Здрач“ освен, че се оказва много сексапилен за широката аудитория, той е и много богат. Робърт Патинсън (25г.) неговото състояние може да оцени на сумата около 24.9 млн паунда. Така, той се е изкачил в класацията с цели две позиции от миналата година насам, когато беше на пето място.

На четвърто място се нарежда още една звезда от „Хари Потър“. Ема Уотсън, която е само на 21 години, изиграла ролята на Хармаяни е с богатство от 23.9 млн паунда, докато колегата й Рупърт Гринт, който е на 23 год., заема петата позиция с богатството си от 21.7 млн паунда.

Певицата Леона Люис заема отличното шесто място. Двадесет и шест годишната Люис, която се прочу с британския формат на „X factor” притежава състояние от 13.2 млн. паунда, а на седмото място след нея е бившата футболна съпруга Черил Клоу (28 год.), която до момента е спечелила 11.4 млн паунда.

Кати Мелуа, която е на 27 години, Крей Дейвид, вече на 30 и Шарълт Чърч (25 г.) заемат съответно местата осмо, девето и десето.