Новият филм за Джеймс Бонд излиза на 26 Октомври 2012 година

Даниел Крейг

Излезе датата за новия 23-ти по ред филм за агента „Джеймс Бонд“ Това ще е третият филм, в който Бонд се изпълнява от британския актьор Даниел Крейг.

Дълго време имаше неяснота върху името. Буквално до преди около месец лентата в Imdb.com носеше само името „Бонд 23“. Сега обаче, името е ясно – филмът ще се казва „Skyfall”.

Лентата ще бъде под режисурата на Сам Мендес. Той обещава филмът му да покаже нужната класа, сравнявайки гo с останалите 22 от една от най-дългите поредица филми правени някога.

Плеада известни актьори ще се включат в касовия филм. Сред тях е разбира се актрисата, която играе шефката на Бонд „М“ – Джуди Денч. Не по-малко известен от нея е и Хавиер Бардем, който ще играе този път отрицателната роля. Други известни, които участват са: Наоми Харис, Ралф Файнс, Албърт Фини и французойката Беренис Марло.

Даниел Крейг и Хавиер Бардем

„Сони Пикчърс“ ще дистрибутира лентата, чието действие ще се развива както в Лондон, така и в Шанхай и Истанбул.

„Skyfall” ще излезе цели 4 години след последния филм за Бонд – „Спектър на утеха“, който струва на създателите си цели 200 милиона долара. Годината е избрана не случайно. През 2012 поредицата празнува своя 50-годишен юбилей.

Финансирането и разпространението на новата бъдещата лента ще се извършва съвместно от „Сони Пикчърс“ и „МГМ“. Последните два филма за Бонд „Казино Роял“ и „Спектър на утеха“ донесоха добри приходи – всеки по около 600 милиона долара.

Първият филм от поредицата за Джеймс Бонд е от далечната вече 1962 година и носи името „Доктор Но“. Първият изпълнител на ролата на Агент 007 Джейм Бонд е великият актьор Шон Конъри.

Снимки: http://cdn03.cdn.socialitelife.com