Home По света Новият филм за Джеймс Бонд излиза на 26 Октомври 2012 година

Новият филм за Джеймс Бонд излиза на 26 Октомври 2012 година

354
Даниел Крейг

Излезе датата за новия 23-ти по ред филм за агента „Джеймс Бонд“ Това ще е третият филм, в който Бонд се изпълнява от британския актьор Даниел Крейг.

Дълго време имаше неяснота върху името. Буквално до преди около месец лентата в Imdb.com носеше само името „Бонд 23“. Сега обаче, името е ясно – филмът ще се казва „Skyfall”.

Лентата ще бъде под режисурата на Сам Мендес. Той обещава филмът му да покаже нужната класа, сравнявайки гo с останалите 22 от една от най-дългите поредица филми правени някога.

Плеада известни актьори ще се включат в касовия филм. Сред тях е разбира се актрисата, която играе шефката на Бонд „М“ – Джуди Денч. Не по-малко известен от нея е и Хавиер Бардем, който ще играе този път отрицателната роля. Други известни, които участват са: Наоми Харис, Ралф Файнс, Албърт Фини и французойката Беренис Марло.

Даниел Крейг и Хавиер Бардем

„Сони Пикчърс“ ще дистрибутира лентата, чието действие ще се развива както в Лондон, така и в Шанхай и Истанбул.

„Skyfall” ще излезе цели 4 години след последния филм за Бонд – „Спектър на утеха“, който струва на създателите си цели 200 милиона долара. Годината е избрана не случайно. През 2012 поредицата празнува своя 50-годишен юбилей.

Финансирането и разпространението на новата бъдещата лента ще се извършва съвместно от „Сони Пикчърс“ и „МГМ“. Последните два филма за Бонд „Казино Роял“ и „Спектър на утеха“ донесоха добри приходи – всеки по около 600 милиона долара.

Първият филм от поредицата за Джеймс Бонд е от далечната вече 1962 година и носи името „Доктор Но“. Първият изпълнител на ролата на Агент 007 Джейм Бонд е великият актьор Шон Конъри.

Снимки: http://cdn03.cdn.socialitelife.com