Home Други Обикновените бански срещу мъжки плажни шорти: Ето как да се насладите истински...

Обикновените бански срещу мъжки плажни шорти: Ето как да се насладите истински на летните емоции

132
мъжки бански

Представителите на силния пол обичат модата не по-малко от дамите, а плажните шорти предоставят несравнимото усещане за свобода

Положителните емоции от изживяванията през лятото са свързани с безгрижие, свобода и пътешествия. И всеки представител на силния пол не прави изключение в стремежа си да създава най-добрите си спомени по джапанки, като няма как да не добавим и присъствието на незаменимите мъжки плажни шорти.

Ако още не сте открили предимствата на този модел бански, значи не сте се отдавали пълноценно на месеците, в които преследваме мечтата за морския бриз и необятната водна шир.

Плажните шорти са силен конкурент на обикновените бански. Причината за това е, че те са изключително удобни, пасват страхотно на всяка фигура и осигуряват нужния простор и комфорт. С тях може да не само да се излежавате на шезлонга на плажа, но и да се отправите към бара, да ги съчетаете с кежуъл ленена риза, за да обядвате в ресторант край морето, да се качите на яхта, да плувате, да бягате или да играете волейбол, да събирате тен навсякъде и по всяко време на деня.

Всяка лятна ваканция стартира с подготовката на багажа, който трябва да съдържа поне няколко чифта плажни шорти, слънчеви очила, бяла тениска, шапка и модерни чехли.

За разлика от стандартния дизайн на прилепналите бански, тук не сте изправени пред никакви ограничения, а и сте достатъчно защитени не само от жарките слънчеви лъчи, но и от настоятелните погледи към някои зони от тялото си. Резултатът е максимален комфорт, точно от което се нуждаете по време на почивката си.

Шортите могат да бъдат къси, да са тип боксерки, или да са бермуди. Дължината варира от къси, през вариант до средата на бедрото, до дълги – до под коляното.

Изборът не се свежда само до кройката. Когато говорим за цветовете, предложенията определено са толкова на брой, че трудно могат да бъда описани. Ако сте затруднени да прецените гамата при покупката, следвайте правилото да залагате на ярки тонове, ако сте със светла кожа и по-приглушени, ако случаят е обратният.

Съвременните материи гарантират бързо съхнене на панталонките, което е допълнителен плюс. Малко след като сте излезли от морето, изчаквате горещината да си каже думата и спокойно може да продължите с разходката си из града, без се налага да се преобличате.

Тяхната мултифункционалност ги определя като универсална лятна дреха.

При поръчка онлайн обърнете внимание дали плажните шорти имат мрежеста подплата, снабдени ли са с джобове, какъв е начинът на пристягане и ластика на талията.

Доброто съотношение на качество и цена е ясен знак, че сте на прав път, когато се отправяте към своето морско приключение.