Home За дома Пет предимства на универсалната оградна мрежа

Пет предимства на универсалната оградна мрежа

Мечтаете ли за повече уединение в градината? Искате ли да си осигурите сянка в горещите летни дни? Не е задължително да сменяте оградата, за да увеличите поверителността й или да намалите интензитета на слънцето. Можете лесно да направите това с оградна мрежа.

131
оградна мрежа

Универсалната оградна мрежа е лесен начин скриете видимостта в двора си, да намалите ярката слънчева светлина, да спрете вятъра и то по един екологичен начин.

Ползите от използването на оградна мрежа са много и те са особено ценни в зони с висок интензитет на слънце. Ето и някои от основните ѝ предимства:

  1. Защита от UV-лъчите

Ако искате качествена мрежа, която да блокира вредните UV-лъчи, за да можете да се излежавате спокойно на шезлонга си в градината, изберете мрежа Рафия 75%. Това е универсална мрежа, която можете да използвате за различни цели и на различни обекти. Плътността й е достатъчна, за да намали интензитета на слънцето, но също така и да пропуска достатъчно светлина за насажденията ви в градината.

Мрежа Рафия 75% е здрава и надеждна. Успешно блокира пряката слънчева светлина, която води до топлинен стрес както за вас, така и за вашите домашни любимци. Вписва се лесно към околната растителност, благодарение на приятния си зелен цвят.  Устойчива е към всякакви атмосферни условия и можете да я използвате с години.

Защо да изберете Мрежа Рафия 75%?

  • Отлична плътност
  • Висока устойчивост
  • Уединение и поверителност
  • Лесен монтаж
  • Защита от UV-лъчи, проливни дъждове и силни ветрове.

Изработена от полиетиленово моновлакно, мрежа Рафия е лека, еластична и много здрава. Добавяйки я към оградата, вие ще постигнете по-добър и естествен естетически вид. Можете да я използвате и в градинарството за защита на растенията ви на открити места и в оранжерия. Освен че се монтира лесно, тя също така се сваля без големи усилия. Можете да я демонтирате и сложите отново при необходимост.

  1. Защита от вятър

Оградната мрежа може да осигури защита срещу вятър и други фактори на околната среда. Когато я монтирате на оградата си, спирате до голяма степен неприятните течения. Това може да ви бъде много полезно, ако имате насаждения в близост до оградата. Но дори и само да релаксирате в градината, ще ви бъде много по-приятно на завет.

  1. Широко приложение

Универсалните оградни мрежи могат да се използват в различни условия, включително селското стопанство, строителството и градинарството.

  1. Уединение

Не всяка ограда осигурява нужното уединение в градината. Понякога нуждите и предпочитанията ни се променят с годините, но смяната на оградата не е лесно и евтино начинание. Оградната мрежа е лесен начин да се скриете от любопитните погледи на съседите и случайните минувачи. Тя скрива видимостта до голяма степен, но все пак позволява на охлаждащия бриз и светлината да преминават.

  1. Достъпна цена

Не е трудно да намерите изгодна за оградна мрежа цена. Със сравнително евтина оградна мрежа можете да постигнете добър ефект и да я използвате дълго време. С малко вдъхновение и творчество можете да превърнете градината в райско кътче, като започнете от качествената декоративна оградна мрежа.

Осигурете си повече комфорт, уединение и спокойствие с универсална оградна мрежа. Разгледайте мрежите на https://мрежи.com/.