Home Семейство Размяна на подаръци: Ето как да превърнете празниците в забавление с ваучери...

Размяна на подаръци: Ето как да превърнете празниците в забавление с ваучери за двойки

547
подарък за Коледа

Събиранията по празници носят толкова много настроение, а имат потенциала и да се превърнат в незабравими спомени

Празничните поводи са моментите, в които можем да споделим повече ценни мигове със семейството и приятелите си.

Ако в компанията ви преобладават хора във връзка, то несъмнено събиранията ще бъдат белязани от много глъч, весели закачки и висок градус на настроението. Те имат потенциала да се превърнат в незабравими спомени, ако включите и забавление под формата на размяна на подаръци.

Веднага имаме и конкретно предложение за вас: ваучери за двойки.

Изборът ви е не просто практичен, той има способността да осигури страхотни емоции и приключения за бъдещите получатели. С това безспорно ще ги трогнете от сърце и те дълго ще помнят жеста ви.

Ето само част от идеите, които ваучерите могат да превърнат в реалност, особено ако са отколешна мечта на близките ви:

Панорамно издигане с балон

Тази небесна обиколка може да бъде заснета от качествена видеокамера, което означава двойно удоволствие и периодично връщане към изживяването.

Романтика, наслада за сетивата от красивите природни гледки, нещо, което е трудно да си представите, докато не опитате лично. Усетете хармонията и спокойствието с поглед отвисоко, реейки се волно – както го правят само птиците.

Вечеря за двама при шеф Манчев

Четиристепенното меню за двама от шеф Манчев е неповторимо гурме в центъра на София. Компромисът с качеството на храната е недопустим, а високият клас обслужване в приятна и топла обстановка допълнително ще засилят удоволствието от преживяването.     

Готови ли сте за кулинарния тур, който ще ви спечели още с предястието, а след края му дълго ще разказвате за него?

Градска приключенска игра

Забавление в града, в което може да се включите всички заедно. Игрите със загадки провокират интереса на мнозина, а 13-годишният опит на организаторите казва своята дума за невероятно поднесените предизвикателства.

В рамките на около 3 часа и половина вие ще трябва да тествате своята наблюдателност, да решавате загадки, пристъпвайки към следващата трудност с огромно нетърпение и любопитство.

Броят на участниците е неограничен и играта може да се проведе не само в столицата, но също в Пловдив, Варна, Бургас, Русе.

Ако искате да опознаете града си по нов, непознат и неочакван начин, тази игра е специално за вас. Нужен ви е само отбор и сте готови да се впуснете в уникалното приключение.