Home Други Руснак може да смени датата на смъртта

Руснак може да смени датата на смъртта

332

0

Руският психотерапевт Игор Вагин е получил голямата награда на Международната академия по трансцедентални явления към ООН за постиженията си при препрограмирането на датата на смъртта, писа в.“Телеграф“.

Акад. Вагин твърдял, че човешкият организъм е свръхмощен компютър, в който е заложен изключително сложен софтуер и включва информация за датата на смъртта.

„Годината, денят и часът, когато даден индивид трябва да умре, подлежат на промяна, но с това трябва да се занимава опитен специалист, знаещ къде да „бръкне“ и какво точно да направи“– обяснява своето постижение руснакът.

Самият той „бърка“ в човешкото подсъзнание, но след продължителен разговор с лицето, участващо в експеримента. Човекът изпада в състояние на дълбока хипноза и Вагин насочва подсъзнанието му по оста на времето. Първоначално се „рови“ из миналото- година по година, докато стигне до детството. После разучава преживяванията и прави плавен преход обратно назад, докато стигне до настоящето. Т.нар. пътешествие във времето продължава с преглед на бъдещето, което се изследва по петилетки. Накрая хипнотизаторът открива датата, месеца и годината на смъртта.

„При някои хора „виждам“ дори причината за бъдещото преселване в отвъдното. Принуждавам собствената им воля да работи за отлагане на смъртта.“- разяснява психотерапевтът.

Руският учен разработва метода за препрограмиране на смъртта в продължение на 2 десетилетия. Той е убеден, че в подсъзнанието на всеки от нас са заложени всички подробности за живота и преселването в отвъдното.

„Аз зная кога ми е писано да умра и взех мерки това да стане доста по- късно от деня, посочен от Господ“– разказва без грам притеснение той.

shashavo.com