Home Други В древността е имало ядрена война между Земляните и извънземните

В древността е имало ядрена война между Земляните и извънземните

434

Съществува   множество потвърждение  на тази хипотеза . На Земята  са открити множество следи от действия на радиацията.  У животните и хората са станали мутации , предизвикващ  циклопизм (уциклопите единственото им око се намира по средата бна черепа ). От легендите на много народи може да се узнае за съществуването на циклопи воюващи със хората.

Второ , радиация води до удвояване на хромозомния набор, който предизвиква гигантизъм и удвояване на органите  и : две  сърца или два реда зъби . Учените периодически са намирали на Земята останки от гигантски скелети със два реда зъби  .

Трето -радиоактивната мутагенеза предизвиква монголоидност  . Макар и сега тази раса да е на Земята  — най разпространената , по рано са били много повече  — те се срещали и в Европа  , и в Шумер, и в Египет  и даже в Централна Африка .

Още одно потвърждение за радиоактивна мутагенеза  — раждане на деца с атавизъм  (връщане към предците ). Радиацията води до шестпръстие  , което се среща при японците , преживели американската ядрена бомбардировка , както и новородените от Чернобил.

На Земята са намерени повече от сто кратера с диаметър 2-3 километра, среди които има два огромни : в Южна  Америка (диаметър — 40 км) и в Южна Африка (диаметър — 120 км). Ако те са се образували през  Палеозойската ера  ( 350 млн години  назад), то от тях нищо не би останало, доколкото  върхния слой на Земята се увеличава на всеки 100 години със един метър. А кратерите до сега са цели .Това позволява да се предполага ,че ядрения удар е станал преди   25-35 хиляди години назад . Приемайки  100 кратера на три километра  , получаваме , че войната с  асурите е било взривено  5000 Мт бомби.

Този факт потвърждава,че ядрена война е имало.  Огън,прах«три дни и три нощи » (както се разказва в  «Кодекса на  Рио» народа на Маите )и повличайки след себе си ядрен дъжд  — където не паднала бомба се стоварила радиацията . Още едно страшно явление  предизвикала радиацията, —светлинните изгарения на тялото. Те се обясняват със това,че ударната вълна се разпространява не само в долната част на Земята но и нагоре . Достигайки стратосферата ,тя разрушава озоновия слой ,защитаващ Земята от пагубното ултравиолетово излъчване.Ултравиолета, както е известно зачервява незащитената част от кожата . Ядрени експлозии, са довели до значително понижаване на налягането и отравяне от газове състава на атмосферата, които убиват оцелелите.

Асурите се опитали да се спасят от гибел в своите подземни градове  , Едновременно наводнения и земетресения разрушили убежищата  и изгонили жителите отново на повърхността на Земята.По рано учените са смятали ,че действащите в наше време  «тръби », идващи от пещерите към повърхността на земята имат естествен произход. Но  се установило ,че са направени с помоща на лазерно оръжие  за укриване на асуреите,скриващи се в подземия.Тези  «тръби » имат правилна кръгла форма , която несвойствена за кратер със естествено произхождение   те са много е пещерите на  Пермска  област, в това  число  в околностите на град   Кунгур).

Сега се разбира , защо по цялата територия на планетата са прокопани тунели дълги хиляди километри, намерени на  на Алтай, Урал, Тиян-Шан, Кавказ, в пустинята  Сахара и Гоби, в Северна и Южна Америка.

Останали в подземията постепенно губели зрението си. Потомците на асурите се намалили в размера до джуджета , за които съществуват множество легенди  . Нискораслите съшества  доживели до наши дни , при което имали не само черна ,но и бяла кожа  (народност допа и хама, ръста на който едва достигал метър, живеещите в  в Тибет).

Недалече от  от Стерлитамака (град  в Башкирия) са разположени два подобни гробове има много на Земята. Но някой асури доживели до наши дни  . В комисията по аномални явления  през  70-те години постъпило съобщение за среща със гигантски размери с ръст   40-етажен дом Стъпките на титаните са били придружени от силен тътен, а краката и се забивали дълбоко в земята .

Що се отнася до живота под земята , то той е възможен . По мнение на геолози, под земята водата е повече отколкото водата на Световния океан , там са открити подземни морета , езера и реки  . Учените изказали предположение ,че водата от Световния океан  е свързана със подземната , и става не само кръговрат на водата ,но и обмяна на биологични видове.За да бъде подземната биосфера самостоятелна трябва да има растения произвеждащи кислород ,както и въглероден диоксид.Но фотосинтезата , се оказва,че може да става и при пълна тъмнина , достатъчно е да се пропусне по земята слаб електрически ток с определена чистота .
Много  плаващи вещества от времето на асурийската биосфера ,възможно са намерили спасение именно под земята .Съобщения за  динозаври, появящи се

в океаните  моретата , и езерата , — свидетелстват  за проникнали из под земята същества ,които намерили там за себе си пристанище.

Съгласно Веда, асурите  били голени и силни ,но ги погубила доверчивост и простодушието. Богове с помощта на лъжата победила асурите загивайки подземията и на дъното на океана  . Пирамидите разхвърлени по цялата планета   (в Египет, Мексико, Тибет, Индия), свидетелстват,че културата била една  , и у земляните нямало основание за войни помежду си . Те, които  Веда  наричат боговете ,се появили от небето, това са извънземни от космоса , а ядрения конфликт бил по скоро космически .