Home Други В Якутия е намерено място пребивавано от извънземни ?!

В Якутия е намерено място пребивавано от извънземни ?!

279

12

Пермския уфолог Николай Суботин е уверен, че на територията в Якутия е посетена от извънземна цивилизация. В тундрата се намира куполообразен вход, а дълбоко под земята  — огромна празнина , разделени на стаи . Такива загадъчни постройки са намерени в Якутия . Научния ръководител на експреицията Николай Суботин съобщил: „В тибетските  ръкописи, и свитъци,се  казва, че по-рано тази система от якутски куполи е била  част от защитата на нашата древна цивилизация. Звучи, разбира се, като пълна фантастика а и невероятно, но,но въпреки това, тези документи са описани в свитъци. ».

Сградите се намират по поречието на река Vilyuy. Намират се лесно — места приличащи на всички познати земи кръгове.  Само тук кръговете са потопени под вода . Версии по повод построяването са   няколко. Основната — наследство от древни цивилизации. Но уфолозите  разглеждат и вариант посещения на Земята от извънземни .

Наколко хиляди години на зад , когато в Якутия живеели многобройни племена   , в тези места станал голям катаклизъм . Как те описват  , долетели синовете на небето ,започнали  война с хората,които са живеели на Земята . В състава на експедицията влизат  15 души. Те се специализират  в необясними явления.На участниците предстои да изследват два куполоовидни обекта .

13

cosmosfera.ru