Home Други Вечерни рокли за ресторант

Вечерни рокли за ресторант

88
Дантелена официална рокля

Поканата за ресторант не е просто извинение да хапнете вкусно и да се отпуснете в компанията на прекрасни хора, но и предпоставка да отидете до магазина за шикозна рокля, която ще ви направи звездата на следващата вечер. И ако сте получили покана от мъж, който е привлекателен за вас, тогава трябва да подходите към въпроса за избора на рокля с двойно усърдие.

Изберете според ситуацията

Ще бъде доста полезно да попитате за кой ресторант сте получили покана.

В днешно време много популярни са не модерните гурме заведения, а малките ресторантчета, които може дори да имат етнически колорит. Появявайки се в някое от тези заведения с вечерна рокля до пода и дори с шлейф, вашият спътник и останалите посетители ще имат смесени чувства, но със сигурност няма да има фурор и възхищение сред тях.

Какво тогава да избера?

Ако сте поканени в добър ресторант, не бива да изпадате в крайности и да избирате скъпо облекло, да се украсявате с бижута, за да изглеждате добре, да бъдете вълнуваща и ефектна жена.

Добър вариант ще бъде рокля със средна дължина. Изберете от малка черна рокля, дантелен модел или тоалет в офис стил, който е украсен с интересни аксесоари. Също така никой не забранява да носите къса, но бухнала вечерна рокля.

Дантелена къса вечерна рокля

Да се ​​върнем към незаменимата черна рокля. Именно с това облекло легендарната жена Коко Шанел спаси много жени по света. Просто трябва да присъства в гардероба на всяко момиче.

Нека самата рокля да изглежда строго, да бъде дискретна и да не пасва на идеята за вечерна рокля. Но си струва да изберете правилните обувки, да добавите бижута към образа или да го допълните с аксесоари, тъй като пословичната малка черна рокля се превръща в шикозно облекло. Принципът тук е прост, но с вкус.

Основни и универсални правила за избор на рокля за ресторант

кажете не на твърде много цветови комбинации и всяко облекло, което дори отдалечено наподобява плажно облекло. Само монофонични или, в краен случай, комбинация от два цвята, които са в хармония един с друг;

нека явната сексуалност остане за клуба, а в ресторанта са поканени само изискани дами. С твърде откровено облекло, ще поставите в неудобно положение не само себе си, но и вашия спътник;

у нас черният цвят на облеклото се свързва с траур. Само бижута могат да спасят черна вечерна рокля, по-добре е, ако са скъпоценни;

красива рокля със сигурност е добра, но ако пречи на движенията ви, тогава е по-добре да я откажете. Все пак ще си починете, ще трябва да седнете на маса, да говорите, да се смеете, може би да танцувате, но не мислете как бързо да хвърлите красивата, но изключително неудобна рокля от умореното си тяло;

тъканта не трябва да предизвиква дразнене, а целият декор, който е върху роклята, не трябва да убожда кожата;

ресторант и бал са съвсем различни неща. Да се ​​чувстваш като принцеса в великолепна рокля няма да работи, най-много – кралица;

дълбоките деколтета и голите рамене са, разбира се, прекрасни, но е по-добре да ги покриете с допълнителен елемент от гардероба (пелерина, шал, шал)

Запомнящо се и изтънчено изображение е възможно, ако вземете предвид всички правила за избор на вечерна рокля за ресторант. И тогава вниманието към вас ще бъде привлечено не само от спътника, но и от околните.