Home Други «Всевиждащо Око» – експеримент над разума! – 2част

«Всевиждащо Око» – експеримент над разума! – 2част

380

222

«Всевиждащо Око» – експеримент над разума! 1 Част

От февруари  1981 година  започнала нова серия  експерименти, в хода  на ,който се открили пространствено-времеви тунели в алтернативната  вселена .Никълс пише за това  следното:

«Екипа започнал да гледа предишни истории и бъдещето правейки разузнаване  особено на враждебно настроени райони. Ползвайки тунели , те можели да вземат проби на въздуха ,почва,и прочие.

Тези , които пътували  по спирали  описвали ,като необичайно спирално усещане в тунел, винаги насочващи ги надолу . Влизайки вътре, човека бързо преодолявал пътя. Той бил  отправен в другия край , на   направление избрано според темата , той можел да бъде  в всяка тока  на Вселената.

Вътре тунела напомнял спирала  със  наподобяваща на светли неравни напречни пръстени.  Той постоянно се извивал и обръщал,докато не стигнел другия край. Завършвайки своята мисия, вие се връщате в тунела (за вас той винаги отворен. ) и  се оказвате там от където сте дошли. Въпреки това  ако по време на работата възникне проблем с снабдяване на енергия ,вие оставяте в тунела . Обикновено загубата се дължи на  смущения в хиперпространството.. И макар че много са били изгубени, учените не са ги оставяли умишлено или по небрежност.

По думите на  Дънкан, тунелите на времето  притежават още едно свойство .Изминавайки  около две трети от пътя ,като че ли тялото губи енергия.

Човек  чувствал  силен шок  , придружени със видения от високо ниво.Приливът на духовното познание, което обяснява и състоянието  на пълно несъществуване, на което учените се опитали да открият у Дънкан.Това би могло да да се пригоди при  по-нататъшни експерименти по програмата «Всевиждащо Око », или в други аспекти. Ставало възможно,да се създаде тунел , да се хване човек от улицата и се изпрати в тунела.Често всички тези хора били пияници и бездомници скитници ,изчезването за ,които не можело да избухне скандал. Ако те се завърнели ,то те давали пълен отчет за всичко видяно. Голяма част от тия хора повече не се върнали обратно. Ние не знаем ,колко хора са останали в лабиринтите на времето.

С развитие на проекта , подбраните за експеримента хора,били снабдени с  телевизионно и радио оборудване , за да бъде предаден свеж образ,или информация. След което били изпратени в тунела със сила. Докато връзката се поддържала .изследователите  ,можели да видят и чуят всичко  време на пътешествието.

Били направени опити  на изследователите да проникнат  на Марс, в подземната част на марсианските пирамиди.  Там изследователите открили  работещо оборудване  на неизвестна марсианска цивилизация . Смята се , че след  1943 година започнали чести посещения  на Земята от НЛО .

На 12 август  1983 година предавател на  Монток бил специално въведен в синхрон с предавателя на есминеца  «Елдридж»,включен през   1943 година . Вследствие на това,се получил устойчив вариант на земната история  от   1943 година  до 1983 година. .

Престън Никълс споменава,че тези две точки били синхронизирани с помощта на два радио предавателя:

«…що се отнася до  Монтокския проекта, тосега имало три   «свидетелски въздействия». Те можели да будат класифицирани като   «свидетелски въздействия » на три нива.

Пурвото ниво  се състои от хора , намиращи се на борда на американския  есминеца   «Елдридж».Някой членове от състава   били пренесени в   в Монток през   1983 год. Сега се причисляват като  рейнкарнирани /прехвърлени/от времето на Филадельфийския  експеримента.

Второ ниво  се явява свидетелство -технологията.. Един и същ генератор с нулев стандарт за време  използвали ,както в Монток, так и на борда на  «Елдриджа». Когато   през  1946 година  «Елдридж» окончателно извадили от състава на военно морския флот , генератора се оказал на склад. Впоследствие бил използван от   Монток монтирайки го в системата му.

Трето ниво -се биоритмите на планетата  . Термина  «биоритъм » има  езотерически характер и  се отнася кум източника на висшия порадък, който регулира живота на всеки организъм. Биоритмите се явяват в резултат от естествения резонанс на окуражаващия ни свят и определят процесите в живота на човека.. Разбира се , съществуват множество много тънки проявления ,които предстоят да бъдат изучени. Учените  в Монток щателно изучили биоритмите на Земята и тяхната взаимозависимост с Вселената . Те открили   , че съществува основен планетен биоритъм,достигащ кулминация веднъж на 20 години.

Скоро след възникване на устойчивите тунели от   1943-1983  базата в Монток  била закрита ,а персонала разпуснат. В заключение, Никълс задава своя главен въпрос– кой стоял зад  стоял за Филаделфийския  и Монтокския  експерименти?