Home Други Задължителният арсенал за всяко грандиозно парти

Задължителният арсенал за всяко грандиозно парти

364

Планирате грандиозен купон, но не знаете откъде да започнете? Искате да организирате една щура и незабравима вечер? Преди да започнете с подготовката е добре да си „сверите часовника” със задължителния парти арсенал.

Просторно място

Никой не обича претъпканите купони. Ако сте решили да каните много хора най-добре се погрижете да има достатъчно въздух за всички. Колкото по-тясно е пространството толкова е по-голям шанса някой да разлее (в най-добрия случай) нещо върху Вас, а освен това е доста трудно да се танцува „на място”. Хубаво е предварително да уточните приблизителния брой присъстващи (ясно е, че той никога не може да бъде предвиден с точност) и чак след това да решите къде да се проведе партито. Ако не можете да намерите толкова просторно помещение, по-добре „изнесете” купона навън.

Разнообразни напитки

Заложете на различни видове питиета. Това, разбира се, не означава да осигурите „от пиле мляко”, а да се постараете да има по нещо за всеки. Изберете поне три типа алкохол, но се погрижете и за гостите, които няма да консумират спиртни напитки. „Шофьорите” също трябва да се радват на разнообразие, затова освен вода, пригответе още няколко безалкохолни варианта. Имайте предвид, че ако трябва да избирате между качество и количество, винаги залагайте на първото. Все пак е по-добре да не Ви стигне алкохолът, отколкото всички да Ви обвиняват за ужасния си махмурлук.

Готино оборудване

Никой домакин не изгаря от желание да чисти счупени чаши и чинии, но въпреки това по-добре оставете пластмасовите им „роднини” за пейка-партитата и студентските купони в общежитията. Ако нямате достатъчно оборудване, но не Ви се ходи по магазините можете бързо и лесно да наемете всичко необходимо. Right Rental ще Ви предложи богат асортимент от висококачествено парти оборудване под наем. Освен изделия от порцелан и стъкло, фирмата предлага и кухненски уреди (кафемашини, шоколадови фонтани, барбекюта, скари), обзавеждане (маси, пейки, табуретки, модулни кубове, фотьойли) и разнообразни декоративни елементи (свещници, фенери, ледени скулптури, вази, огледала).

Подходяща музика

Колкото повече, толкова по-добре. Подгответе дълъг и разнообразен плейлист, в който всеки може да намери по нещо за себе си. Не правете радикални компромиси с вкуса си, но и не го налагайте изцяло. Добре е да включите парчета с различно темпо и стилистика, за да може всички гости да се забавляват. Дори и да не сте фенове на танцувалните жанрове е хубаво да добавите поне няколко музикални произведения, които ще вдигнат настроението на присъстващите и ще ги поканят на дансинга.