Home Семейство „Злата Кралица“ Джулия Робъртс

„Злата Кралица“ Джулия Робъртс

428

В кариерата на всеки един добър актьор, идват времена, когато у него се появява  желанието да изиграе една хубава, добра…. зла роля!

Той просто иска да има ролята в която няма нужда да бъде отново така симпатичен и добър в очите на публиката, а да играе герой който иска да бъде, колкото се може по-зъл и лош!

Изглежда, че това време дойде и за известната актриса Джулия Робъртс, която буквално,  точи зъби за ролята й в новият филм „Огледалце, огледалце“. Той е нова сюжетна история на добре познатата ни приказка за „Снежанка и седемте джуджета“. В нея, тя ще играе именно злата Кралица! Ролята й дава шансът,  да бъде едновременно много зла и порочно смешна, докато през цялото време иска да поддържа статуса си на „най-красивата от всички на света“.

Този проект е силно отличаващ се от първоначалната версия за представата на злодея във вълшебната приказка. Докато „Кралицата“ от филма през 1937г. беше представена, като тъмна и властна жена, а Чарлийз Терон на следващата година в „Снежанка и Ловецът“ изглеждаше ледено-съблазинтелна, то Робъртс поставя образа на безочлива и с много остър език героиня, което дава истински обрат на самата роля.

В най-новият трейлър на „Огледалце, огледалце“, Джулия Робъртс изглежда се забавлява много, докато изпраща в изгнание Снежанка ( Лили Колинс) в тъмната гора, така че да може да има красивият Принц ( Арми Хамър) само за себе си. Но според нейната партньорка, това да бъде зла, изобщо не идвало от вътре на актрисата от касовия филм „Хубава жена“.

Колинс споделя за списание „People”, че докато Робъртс е била безкомпромисно убеждаваща в ролята си на злодей докато камерите работели, то в „Веднъж, щом режисьора извика „Край!“, първото нещо, което тя ме питаше беше: Добре ли си? Съжалявам, наиситна мразя да бъда лоша с теб“! Режисьора на филма, Тарсем Синх познат още от проекта „Immortals”, също споделял, че Джулия изразявала смесени чувства относно това да бъде по-корава на големия екран, казвайки му: „Чувствам се толкова странно когато трябва да бъда лоша с нея, защото имам чувството, че това е, като да съм зла с Бамби!“

Ясно е обаче, че Джулия Робъртс не играе изцяло негативен и тъмен персонаж. Нейната Кралица е объркана и саркастична, докато лее обиди по адрес на Снежанка и нейният верен слуга (Натан Лейн). А опит й да омагьоса красивият и богат Принц пропада изцяло, когато му дава да изпие абсолютно грешния любовен елексир!

Но все пак, зрителя получава възможността да види истинската заплаха, която Кралицата представлява, с кратък кадър на нейната повяхнала ръка, която дава на Снежанка известната „отровна ябълка“.

Лили Колинс споделя в интервю още: „От начина по който тя (Джулия Робъртс) играе Кралицата, хората искрено съчувстват на Снежанка!“

Тук ви представяме ексклузивен трейлър от премиерата на „Огледалце, Огледалце“, която ще бъде на 16 март, 2012 година.