Home Тайни и загадки В космоса видели нещо, от което да ти настръхне кожата….

В космоса видели нещо, от което да ти настръхне кожата….

547

Няколко години назад под гриф “Строго секретно ” в Националното управление по космическа аеронавтика (НАСА) се съхранява сензационна информация. На 9 август 1973 година  от борда на космическия кораб “Скайлъб-2″ астронавтите предали съобщение, зашеметяващо всички сътрудници от Лабораторията на космическите изследвания на САЩ.

В него се казва: “Ада се намира в средата на Слънцето.  Ние виждаме как горат мъртвите. Ние виждаме Ада“. Връзката за няколко секунди се прекъснала, след което посланниците на Земята предали от космическото пространство обичайните за полета данни, като че ли преди това не е било предадено сензационно послание.

Специалистите от НАСА в продължение на 16 години опровергавали всички слухове за това събитие. Но през 1985 година американското списание “Световна  наука” повдигнала завесата на тайната. Невероятното съобщение на екипажа на “Скайлаб-2″ било публикувано, предизвиквайки хората в ужас. Намиращи се  на борда на космическия кораб, изследвали слънчевите изригвания с помощта на спектрохелиограф, който отбелязвал всичките изменения на фотолента. По време на това наблюдение на небесното светило станал взрив с огромна сила, неговата големина била повече от 800 хиляди километра (!) изхвърляйки хелии

И неочаквано пред очите на зашеметените наблюдатели течния газов поток спрял.  Цели 70 секунди  приборите фиксирали кошмарни видения: на този огнен стълб се появили стотици хиляди човешки лица,  измъчени  изтезавани във вечен пламък.  Отначало астронавтите помислили, че товаса  халюцинации,  но изображенията на лицата били много ясни. Астронавтите видели  това, което според атеистите не съществува – ада. Както  твърдят в списанието, в настоящия момент, данните получени от американците, щателно се анализират.

Десет години след тези сензационни съобщения  накой американски издания   разказват на читателите за още едно фантастично събитие.  Използвайки специална апаратура и телескоп  за наблюдение в инфрачервеното излъчване,  изследователи на  НАСА заснели на  фото лента странно явление: в открития космос   се  носели умрели хора и животни.

Това събитие предизвикало  особенно рязко разногласие между официалната наука представители на парапсихологията, и служители на Църквата.  Но в едно били единни: фотографиите са реални!

Един от членовете на официалната комисия експерти заявил: ”Ние отдавна знаем за съществуването на призраци.  Още през май 1993 година ние можахме да видим тези същества с телескопа “Хабъл”…

Въпреки това ръководството на НАСА и правителството решиха тези сведения да бъдат засекретени, до момента, когато може да бъде обяснено  на хората, какво представляват тези светещи образования,  имащи формата на човек.

Първи снимки на неизвестното учените получили, когато изследвали влиянието на Слънцето над планетата Нептун. На снимките ясно се виждат множества светящи човешки тела. Мненията на научните деятели по този повод били неднозначни.

Педро Гарсия,  испански теолог, смята: “Това е част от Вселената представляващо чистилището – мястото между рая и ада. Тук душите на умрелите очакват съдбата за своите земни дела“.

Друг знаменит американски физик, пожелал да остане неназован, казал: “Тези форми са  – резултат от електрически импулси – истинската същност на живота, която няма ни начало ни край. Когато хората умират, електричеството излиза от тялото в космоса. И това е всичко “.

Автор на 11 книги за извънземните цивилизации,  доктор Алан де Волер,  дошъл до заключение, че формите видени на фотографиите не са нищо друго, а извънземни същества…..

В търсене на рая НАСА оставила без коментар поразяващиите воображения и  факти: американския астронавт Чарлз Гибсон бил в космоса… 28 години!

Частни лица от   НАСА твърдят , че, подобни случай не се потдават на обяснения,  а официален представител на  тази организация заявил : “Ние загубихме контакт с командира на космическия кораб Ч. Гинсън след 3 часа 58 минути след старта. Тъй като мисията беше секретна,  ние не можехме да съобщим това публично. В нашите документи Чарлз Гинсън фигурира, като лице безследно изчезнало. Така било до 26 март 1991 година.

В този пролетен ден, след почти 28 години  след като астронавта изчезна в космоса,  една американска военно морска част приела радиограма от Ч. Гинсън.  Скоро след това в океана била ннамерена капсула “Джемини” с астронавт на борда.

Възникава въпросът, как астронавтът е могъл да просъществува в космическата бездна  28 години с запас от гориво,  храна, и вода  всичко за половин гидина? Без участие на каквито и да е “извънземни ” сили такова нещо е немислимо!

В този загадъчен случайофициална версия на  НАСА не съществува.  Космически  кораб с астронавти  на борда са пускали военните ,  затова всичко е скрито в тайна.  Документи,  засягащи тези събития ,  попаднали  заедно с архивите.  Няма даже доказателство, че даже  Гинсън е бул в щата на  НАСА,  въпреки  все още живите сътрудници добре  го помнели.

Чарлз Гинсън прекарал карантина в авиобазата Едъуард  в Калифорния.  Астронавта  и “Джемини”щателно се изучавали.  Специална създадената група психоаналитици, се опитвали да получат от Гинсъна сведения за неговите фантастични  приключения.

– Физически той се чувствал добре, но напълно дезорентиран – заявил репортер сътрудник на  НАСА.

– Не дава отговор за своето отсъствие от Земята в течение на дълъг период от времето.

За психическото състояние на астронавта се очаква да има подобрение неговите думи не могат да свържат едно цяло изречение. На въпроса, къде се е намирал той, влизал ли е в контакт с жители на космоса или с какви да е  “свръхестественни” сили, Гинсон отговорил: “Никога повече!… Вие трябва да разберете… Това са ваши врагове“.  Повече въпроси предизвиквали истерия и плач.

Известния полски маг Кшиштоф Булъйшко чрез средствата за масова информация заявил тогава, че скоро астронавтът ще заговори, и че ще разкаже потресаващи за обществото неща.

Минало, въпреки това доста време, а нови сведения за 28-годишния космически полет не се появили. Може би, това да е направо свързано с откритото в космоса ад и чистилище. Напълно вероятно е,  че  Ч. Гинсън е бил в рая, тъй като се върнал жив на Земята. Но къде тогава се намира този рай? И наистина ли е токлова хубаво, ако астронавта беше възкликнал: “Никога повече!”.