Home Тайни и загадки Бащата на Тутанкамон бил извънземен?

Бащата на Тутанкамон бил извънземен?

433

Учени открили у фараон Ехнатон свръхестествени мутации. Пирамидите  далеч не са единствените загадки на древния Египет, горещи мисли, затова че не е минало без намеса на извънземните сили.

Пирамидите — непонятно как и за  какво са построени  — далече  не са единствената загадка  на Древния Египет, горещи мисли за това ,че тук не е минало  без намесата на извънземните  сили. А фараоните?

Някой от тях  изглеждали наистина подозрително в този смисъл. Особено Ехнатон — вероятния баща на знаменития Тутанкамон и мъж на не по малко известната  Нефертити. Ако беше живял сега ,щеше да направи потресаваща кариера в Холивуд— Можеше да играе без грим извънземен.

Изпъкнало лице със змиевидна форма  — яйцевидна, тилна част силно изтеглена на зад Черепа, като и у Ехнатон, имащ вместимост по 3 литра мозък, се намира по целия свят. Вместимостта на този череп    — е на половина   по голям, от този на   обикновените хора .Пръстите – като паякообразен крака,стъпалата като плавници. Огромен  дебел задник. И женски гърди.

Така изобразявали Ехнатон неговите съвременници.
И очевидно не изкривявали  реалността.

Останки на фараона, са открити още през  1907 година, се оказали силно повредени . Учените и до сега на са 100% сугурни дали наистина принадлежата на Ехнатон . Съхранения в саркофага череп имал достатъчно причудлива форма за човек- огромно  удължено яйце .

— Този череп мен искрено ме порази , — заявил известния  египтолог професор Доналъд РЕДФОРД. И обещал да  се организира щателно разследване .

Диагнозата на лекарите

Яйцеподобни същества са изобразявали много древни народи.

От къде тогава се е взело подобно уродство? Отговор на този въпрос се опитали да намерят патолозите. И изложили своите изводи на неотдавна преминалата конференция. Съвещания от подобен род се организират ежегодно от медицинската  школа на Университета в щата Мериленд ,посветена на  «историята на заболяване » на различни исторически личности. Тук били разследвани  и Наполеон, и Моцарт, и даже Александър Македонски. Сега обект  станал Ехнатон  (също така известен ,като Аменхотеп IV Uaenra Neferheperura), живял близо 3500 години назад.

Ехнатон  – велик и ужасен.

По мнение Ирвина БРЕЙВЕРМАНА от  Йелския университет, облика на фараона го обезобразили генетически отклонения. Но ето кое е странно .Учения видял проявления веднага ,на няколко мутации. Ехнатон може дю е страдал от синдрома Marfana, който удължава  крайниците ,лицето ,палците като крак на паяк. Синдром на  Клайнфертел ,който заставя организма необикновено количество женски полови хормони  ,което от своя страна водело до поява на женски гърди. Синдрома на Frolikha, който придава на мъжете женски тип форми. А формата на главата показва, че в детството  на Ехнатон рано се сраснали костите на черепа.

Женоподобен полов гигант

Да се повярва ,че фараона е бил просто болен младеж ,ни пречат две загадки.Изведнъж всички синдроми не са срещани. А по отделно спрямо външността се проявяват не със такава сила.Мажете страдащи  от такива синдроми биха били с малки полови органи ,импотентни ,и второ безплодни. Ехнатон ,както свидетелствуват историческите хроники,не бил ни едното,ни другото. Притежавал внушително мъжко достойнство — в комбинация с женска закръгленост на бедрата и гърди.Държал огромен харем . Имал две официални жени . И повече от десетина деца . Само красавицата Нифертити му родила шест дъщери .

Тутанкамон —син от втората му жена ,за което малко се знае,че името и е само — Хия.
Между другото,  женската фигура на Tutankhamun – е сериозен аргумент в полза на това, че  Ehnatonе е баща му.

Две дъщери на Ехнатон в последствие станали наложени бащи.
И още един – Гражданска жена.
Тоест за да удовлетвори похотливите си потребности  «половият гигант »не се погнусил в кръвосмешение.
И мутацията не е вредяла на здравето на Фараона.
Кое е в противоречие със констатациите според BREYVERMANA

Гости от  Сириус

Една с яйцевидна  глава от  неговите  дъщери  на Ехнатон.
Уфолозите,както от тях се очаквало да смятат  , че  генетическите отклонения на Ехнатон —са резултат от експеримент, провели разбира се, извънземните. А именно някакви гущероподобни същества ,прилитащи на Земята от района на Сириус.Описания за такива се срешат у много народи ,включително  египтяни,шумери догони.

Разбира се, извънземните  —собственици на водата ,както ги наричали древните хора  , —малко вероятно е да са влизали в пряк полов контакт със хората.По скоро са се занимавали със изкуствено оплождане на яйцеклетката със свой генетичен материал.Аналогичен съвременните учени експериментират по експерименти ня човешки със животински ембриони.Получавайки ембриони химери.

Сегашните опити за сега не са достигнали до появата на  живи хибриди . Но извънземните напълно могли да доведат до край своите експерименти  до такъв стадии . Примерно, по мнение на уфолозите, защо по целия свят има огромни изтеглени назад черепи?

За да се постави точка на този спор ,сериозната наука би могла да вземе ДНК от останките на Ехнатон и да направи съответния анализ. Breyverman и Redfod сдмятат ,че ако техните изследвания заинтересуват египетските власти ,те биха дали разрешение за експеримента.